Yandex
МЕНЮ
Кошница
Непрекъснат тренировъчен ластик Heavy
-20 %

OstroVit Непрекъснат тренировъчен ластик Heavy

  • Наличност: В наличност
  • Модел: Непрекъснат тренировъчен ластик Heavy Син
  • Добавен на: 2022-05-25
  • SKU: 1084
До края на офертата остават:
Дни
Часа
Минути
Секунди
6.36 лв.
7.95 лв.
Купи
Бърза поръчка

Стандартните упражнения във фитнеса могат да станат еднообразни. Това от своя страна може да доведе до скука, която да ни демотивира и да ни отдалечи от резултатите, които бихме искали да постигнем.

Ето защо е добре да имате фитнес аксесоари, с които да разнообразявате тренировъчната си програма. OstroVit Непрекъснат тренировъчен ластик Heavy Син е подходящият начин да направите точно това.

В онлайн магазина на Workout.bg предлагаме още много други спортни аксесоари, тренировъчно облекло и богата селекция от хранителни добавки, с чиято помощ да се усъвършенствате, да придобиете повече издръжливост и да бъдете здрави и жизнени.

Ползи от OstroVit Непрекъснат тренировъчен ластик Heavy

Спокойно можем да предположим, че повечето хора, които използват тренировъчни ластици, са дамите. Разбира се, ако смятате, че ластикът ви носи много ползи, няма значение дали сте мъж, или жена. И в двата случая резултатите са гарантирани.

Основното предимство на тренировъчните ластици е, че могат да се използват по много начини и да натоварват различни мускулни групи.

Ластикът се предлага в няколко цвята, като всеки цвят кореспондира на различно съпротивление. Съпротивлението на синия ластик например е 10-15 кг, на зеления – 1-5кг, на червения – 5-10кг, а на черния 15-20кг.

Независимо дали сте начинаещи, или имате опит, е добре да разполагате с няколко вида ластици, за да можете постепенно да прогресирате. Освен това всички имаме дни, в които не искаме да се претоварваме и затова правим по-леки упражнения.

Ластикът на OstroVit е с диаметър 50 см, ширина 5 см, като дебелината се различава в зависимост от това какъв цвят е ластикът. Изработен е от висококачествен материал, а това го прави труден за скъсване.

Ако преди сте имали опит с такъв тип ластици, навярно знаете, че некачествените се късат изключително лесно след няколко тренировки. Това не само може да бъде досадно, но и болезнено в случай, че при скъсването се нараните.

Ластикът може да се използва както за загрявка и силова тренировка, така и за рехабилитация, когато трябва да се възстановите от травма.

Защо да изберете Workout.bg

Това, което отличава Workout.bg от останалите онлайн магазини за фитнес аксесоари и хранителни добавки, е стремежът на нашия екип към удовлетворението на клиента, което може да бъде възможно само когато продуктите са висококачествени, а цените – изгодни. Възползвайте се от тях сега!

Информация за продукта
Производител OstroVit
Артикулът е изработен от
Дължина 50 СМ
Съпротивление 10-15 КГ
Цвят Син
Ширина 5 СМ

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение
Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър
Тест за сигурност

Нашите експерти съветват да използвате този тип продукти в тренировъчния процес при различни видове спорт.

Използват го както активни хора, така и такива, които не влагат кой знае колко чести усилия в тренировки.

Ползите от употребата OstroVit Непрекъснат тренировъчен ластик Heavy Син са:

  • Дава възможност за многообразие от упражнения;
  • Подходящ е за силова тренировка;
  • Подходящ е за загрявка.

Силови спортове:

  • Фитнес.