Все повече и повече наши клиенти, които в даден момент от живота си са избрали пътя на промяната, имат проблеми с един от най-важните фактори за постигане на перфектно тяло - а именно здравословното хранене.

То, заедно с редовните тренировки и набавянето на достатъчно сън наистина са в основата на промяната на вашето тяло.

Както сме казвали и преди, тялото има невероятната функция да се нагажда и физически, и ментално към новостите и това може да използваш по оптимален начин.

Адаптацията е цялостен процес, който ако проведеш правилно, постепенно и обръщайки внимание на всички телесни сигнали, със сигурност ще успееш да постигнеш крайната си цел.

Здравословното хранене си остава мъчителна стъпка, но нека не забравяме за всички онези твои приятели, които хапват храни като пица, дюнери, пържени пилешки хапки, картофки, захарни изделия и пр., а тялото им просто не се променя и те не наддават излишни килограми. Каква е тяхната тайна.

Всъщност, още сега дори да ги попиташ, те едва ли ще могат да ти отговорят адекватно, че дори напротив - най-вероятно нямат никаква представа какво се случва с тях. Това е така, защото те наистина нямат никаква заслуга за това да стоят винаги слаби - тази функция на организма се нарича метаболизъм, а за да са те такива, то техният е природно бърз.

В настоящото четиво ще ти покажем как и ти да забързаш метаболизма си и да не ти се "лепят" всички приети калории като подкожни мазнини.

 

Защо не харесваме онези, които хапват безразборно и не пълнеят

Ние от Workout.bg знаем прекрасно, че със сигурност имаш такива хора в обкръжението си, които похапват каквото си поискат, но въпреки това не трупат излишни килограми.

Сигурен си, че имат някаква тайна - или тренират скришно, или просто нещо се случва в тялото им, което им позволява да се тъпчат с всякакви калорични храни, но това така и да не им се отразява.

Истината е, че техният метаболизъм работи малко по-различно от твоя. Реално погледнато, всеки метаболизъм работи на различни честоти - някои имат дарбата да усвояват изключително бързо, докато други трябва да се постараят, за да могат и те да се похвалят със същото умение.

Ако ти си от онези, които трябва да се трудят с години, за да постигнат нещо, което други имат даром, спокойно - не се притеснявай, това е напълно нормално и едва ли си единственият човек, който живее в робство на метаболизма си. Всеки има различни положителни страни и твоите са на път да излязат наяве.

Нашата работа е да ти покажем правилната посока и началото на пътя ти към нея да се случи възможно най-бързо след като сме разкрили някои от тайните на тялото ти. Ако имаш желание да промениш живота си още днес, заповядай - ти си на най-правилното за това място.

Клиентите, с които работим, ежедневно се сблъскват с бавния си метаболизъм, който им пречи за това да постигнат перфектното тяло. Ние разполагаме с десетки хранителни добавки в нашия онлайн магазин, с които можеш да подсилиш и забързаш метаболизма си и възможностите на тялото ти да станат на практика значително по-големи.

Тренировките също са една от важните стъпки, които трябва да включиш по пътя на промяната. Кардиото, обаче няма да свърши кой знае каква работа, ако разчиташ само и единствено на него.

Комбинация от кардио тренировки и работа с тежести вече със сигурност ще се отрази подобаващо на външния ти вид и ще те превърне в истинска машина за смилане на храна от всякакъв вид.

Ако тренираш и се храниш стриктно, набавяш си достатъчно качествен сън през нощта, премахнеш алкохола от диетата си и най-вече понижиш стреса на работното място и в личния си живот, твоето тяло със сигурност може да си позволи да поеме малко тесто, сладко или пък друга калорична комбинация от двете.

Всичко зависи от теб. Спри да питаш всеки по-слаб от теб как се справя с килограмите, защото той със сигурност няма същите проблеми като теб и метаболизмът му работи по оптимален начин просто защото му е даденост.

Не се притеснявай и да ни попиташ какви са допълнителните мерки срещу забавен метаболизъм. Ние сме насреща, за да ти помогнем!

 

Как и ти да бъдеш такъв

Не очаквай от нас да ти кажем да гладуваш или пък да промениш тренировъчната си програма, за да спреш да пълнееш. Напротив! Дори ще ти кажем да хапваш повече.

Не ни разбирай и напълно погрешно - не изтичвай за дюнер веднага след прочита на този текст. Искаме да ти кажем да похапваш само храни, които са напълно съгласувани с твоята диета и ти дават достатъчни количества енергия, за да можеш да завършваш тренировките си винаги, когато си в залата.

Нещо повече - хапването на повече храна и по-скоро приемането ѝ редовно през деня (в еднакви часове всеки ден) ще научи тялото ти кога е време за работа и ще му създаде метаболитен цикъл. Това означава, че още преди да си хапнал поредната си порция храна, тялото ти ще знае, че трябва да я преработи.

В това се състои тайната на перфектното тяло, но все пак няма червено, синьо или жълто хапче, с което да го постигнеш. Приготви си много време и дисциплина, както и много литри пот, които да изхвърлиш в залата, докато ковеш своето тяло!