Yandex
МЕНЮ
Кошница

Cheat Meal

Показва 1 до 16 от 16 (1 страници)

Поддържането на добра форма не зависи единствено от тренировките във фитнеса. Заедно с тях трябва да съблюдавате своя хранителен режим, което понякога може да бъде истинско предизвикателство, но не и когато консумирате продуктите на Cheat Meal.

На всекиго, който тренира, е известно, че здравословното хранене всеки ден от седмицата е почти невъзможно. Винаги ще се намери някой десерт, който да ни изкуши и да ни накара да обърнем гръб дори за момент за диетата, която сме си обещали, че ще спазваме.

Това обаче може значително да повлияе на хранителния режим, тъй като в повечето десерти се съдържа голямо количество калории, които могат да ни попречат да направим релефно тяло. Ако целта ни е изгаряне на мазнини, трябва да ограничим максимално консумацията на въглехидрати и захари.

Ето защо в онлайн магазина на Workout.bg имате възможността да се възползвате от атрактивните цени, на които предлагаме здравословните алтернативи на бранда Cheat Meal.

Как продуктите на Cheat Meal допринасят за вашето благосъстояние

Голяма част от хората трудно могат да се разделят с любимия си десерт. Това е напълно нормално, въпреки че е всеизвестен факт, че за производството на повечето сладкиши се използват вредни съставки (например палмовото масло).

Дори и да си купувате висококачествени шоколади, десертчета и други видове сладко, не е гаранция, че те няма да повлияят негативно на диетата ви. Да, те могат да не съдържат вредни съставки, но е почти неизбежно да нямат поне някакво количество захар или сол.

Затова и продуктите на Cheat Meal са толкова препоръчвани – те са без допълнителна сол, без глутен и без палмово масло. С тях си осигурявате оптимално количество протеин, без да се налага с него да приемате и голямо количество калории.

Почти няма човек, който се интересува от фитнес и няма поне един cheat day, в който се отдава на изкушението и консумира любимата си храна без задръжки.

Чийт миъл продуктите са за тези от вас, които не искат да рискуват с нарушаването на диетата, за да могат резултатите от тренировките във фитнеса да са максимално ползотворни.

Какви продукти предлага брандът

Спектърът от продукти на Cheat Meal е широк. Този производител предлага здравословни заместители на много видове храни – протеинов хляб, натурални масла, био олио, зехтин и мазнини и още много други диетични храни, съдържащи ниско количество калории, но същевременно засищащи глада.

Някои натурални продукти могат да бъдат скъпи, а и трудни за откриване в обикновените магазини. Затова ние от Workout.bg се доверяваме на този производител и сме подбрали някои от най-добрите натурални храни, които предлага.