Yandex
МЕНЮ
Кошница
Naturalico Organic Spirulina

Naturalico Organic Spirulina

 • Наличност: В наличност
 • Модел: Organic Spirulina, 90 капсули
 • Добавен на: 2022-02-14
25.00 лв.
Купи
Бърза поръчка

Ако се интересувате от суперхрани за подобряване на здравословния хранителен режим, най-вероятно вече сте чували за спирулина. Тя е консумирана като ежедневен хранителен продукт още от древните ацтеки. Съвременното засилено научно проучване на съставката води до огромна експанзия на производството и разпространяването на спирулина през 70-те години на 20ти век.

Спирулина всъщност е наименованието на биомаса от цианобактерии – т. нар. синьо-зелени водорасли. Това мъничко водорасло предлага богата естествена бленда от полезни вещества. Това го прави предпочитан ингредиент не само в полезни омами ястия, но и в различни алтернативни лечебни средства и хранителни добавки.

Какво е Naturalico Organic Spirulina

Naturalico Organic Spirulina [90 капсули, 22 Дози] е хранителна добавка, която съдържа органична спирулина (Athospira platensis), под формата на предназначени за директен орален прием капсули. За направата на обвивката на капсулите е използвана вегетарианска целулоза

Простият състав на този суплемент не бива да Ви подвежда. Както вече беше загатнато, спирулината има богато съдържание на нутриенти – протеин, витамин B1 (тиамин), витамин B2 (рибофлавин), витамин B3 (ниацин), мед, желязо, магнезий, натрий, натрий и… малки количества от може би почти всеки полезен нутриент, за който може да се сетите.

Тази хранителна добавка на американския бранд Naturalico е издържала на стриктни тестове за гарантиране на безопасност и чист състав. Това е изключително важен фактор в подбора на източник на спирулина, тъй като естественият ѝ хабитат (солени или сладки води) може да бъде замърсен с различни токсични и вредни за човешкото здраве агенти. Може да разчитате на безкомпромисната чистота на продуктите на Naturalico, от която Organic Spirulina не отстъпва.

За какво мога да използвам Naturalico Organic Spirulina

Спирулината има високо съдържание на протеин, който притежава качество, съизмеримо с протеина, намиращ се в яйцата. Предимството на мъничкото водорасло обаче е, че съдържащия се в него протеин е с растителен произход и дори е с концентрация по-голяма отколкото в традиционни месни продукти. Протеинът има ключова роля за активиране растежа на мускулите и поддържането на изградената мускулатура.

Съгласно някои проучвания, спирулината може да повлияе положително намалявайки вредния оксидативен стрес, активиран при високо интензивни тренировки. Това е благодарение на антиоксидантните компоненти, съдържащи се в цианобактериите, които действат като естествен защитник на клетките от оксидативно увреждане и остаряване.

Заинтригувахте ли се от уникалния хранителен профил на спирулината? Може да изпробвате неговия положителен ефект в своята диета още сега, поръчвайки този страхотен продукт през онлайн магазина на Workout.bg.

Workout.bg – отличаващ се асортимент, позитивно настроен екип и превъзходна грижа за клиента.

Информация за продукта
Разфасовка 90 капсули
Производител Naturalico
Дозировка
Една доза 4 капсули
Дози в опаковка 22 дози
Препоръчителен дневен прием Приемайте по 4 капсули дневно
Продуктът съдържа следните съставки
Съставки Продуктът съдържа спирулина

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение
Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър
Тест за сигурност

Нашите експерти съветват да използвате тази хранителна добавка:

 • в тренировъчни дни - след тренировка
 • в нетренировъчни дни - сутрин или при някое от междинните хранения.

Използват го както активни хора, така и такива, които не влагат кой знае колко чести усилия в тренировки.

Приемът на Naturalico Organic Spirulina [90 капсули, 22 Дози] се препоръчва основно за:

 • Грижа за здравето на сърцето и кръвоносните съдове;
 • Подкрепа на мозъчното здраве;
 • Подпомагане за оптимален контрол на теглото;
 • Имунен бууст на защитните сили на организма.

Спортове С Топка:

 • Футбол;
 • Волейбол;
 • Тенис.

Бойни Спортове:

 • Смесени бойни изкуства (ММА);
 • Муай-тай;
 • Борба.

Силови Спортове:

 • Фитнес.