МЕНЮ
Количка
Turmeric 350 mg

Turmeric 350 mg

  • Наличност: В наличност
  • Модел: Turmeric 350 mg, 100 капсули
  • Добавен на: 2022-01-06
  • SKU: 3800223419293
13.20 лв.
без ДДС: 13.20 лв.
Купи

Добре ли е винаги за своето здраве да разчитаме на синтетични продукти или има и други алтернативи, които ефективно могат да подобрят функционирането на човешкия организъм? Съществува ли такова нещо като натурален антибиотик и можем ли да се доверим на такива за поддържане общото благосъстояние на тялото ни?

От Workout.bg знаем за силите на природата, която е дарила човечеството с, на пръв поглед, простички съставки, които обаче могат да донесат големи ползи за здравето ни и да го подпомогнат ефективно. Благодарение на силните ѝ полезни свойства, превърнали я в натурален лек при различни медицински състояния, куркумата се нарежда достойно сред чудните семпли естествени суровини, облагородяващи цялостното състояние на организма.

Какво е Bioherba Turmeric

Bioherba Turmeric 350 mg [100 капсули, 50 Дози] представлява хранителна добавка с изцяло натурален произход, която е проектирана във формата на капсули, като всяко капсула съдържа 350 мг куркума (curcuma longa).

За какво е полезна хранителната добавка на Bioherba с куркума

Основната съставка на суплемента е известна с антиоксидантните си свойства, благодарение на които употребата ѝ помага за предотвраятване увреждането на клетките, вследствие увеличаване количеството свободни радикали в организма. Затова тя може да бъде използвана като помощник в превенцията на редица болести, които са свързани с разрушаванията, причинени от оксидативен стрес.

Друго основно полезно свойство на куркумата е свързано с благотворното ѝ действие при различни стомашни проблеми. С Bioherba Turmeric може да подкрепите ефективно здравето на стомашно-чревния си тракт и да успокоите раздразненията.

Приемът на суплементи с екстракт от куркума има потенциала да намали болката и да подобри функционалността на ставите при остеоартрит. Облекчението, което приемът на куркума в тази хипотеза може да донесе е сравнявано с действието на едно от най-широко разпространените болкоуспокояващи средства – ибупрофен.

Препоръчителен прием: по една капсула, два пъти в деня, приета с 200 мл вода.

Да се спазва препоръчителният прием. Продуктът не е подходящ за употреба от лица под 18-годишна възраст. Bioherba Turmeric е хранителна добавка и не трябва да бъде използвана за заместване на разнообразното хранене.

Ако разчитате на естествените сили от природата, от Workout.bg Ви съветваме – може да се доверите на изцяло натуралния състав на Bioherba Turmeric, който е изчистен от излишни добавки, за да Ви донесе само чисто здраве.

Информация за продукта
Разфасовка 100 капсули
Производител Bioherba
Дозировка
Една доза 2 капсули
Дози в опаковка 50 дози
Препоръчителен дневен прием 2 капсули дневно
Продуктът съдържа следните съставки
Съставки Желатин, магнезиев стеарат
Хранителни стойности
Калории 14 ккал/100 Г

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър