Yandex
МЕНЮ
Кошница

Bioherba

17.16 лв.
Купи
17.15 лв.
Купи
10.80 лв.
Купи
8.40 лв.
Купи
18.47 лв.
Купи
13.19 лв.
Купи
22.43 лв.
Купи
18.47 лв.
Купи
11.87 лв.
Купи
10.55 лв.
Купи
16.10 лв.
Купи
11.87 лв.
Купи
13.19 лв.
Купи
9.23 лв.
Купи
36.95 лв.
Купи
18.47 лв.
Купи
26.39 лв.
Купи
13.19 лв.
Купи
22.31 лв.
Купи
13.19 лв.
Купи
Показва 1 до 24 от 92 (4 страници)

Bioherba е производител с повече от 10 години опит в сферата на хранителните добавки. Базирана е в с. Руен, близо до Пловдив и разполага с три складови и производствени бази с обща площ 4000 квадратни метра.

Спектърът от продукти, които българският бранд предлага, е изключително широк. Неслучайно Биохерба е един от най-известните производители в България. Компанията предлага продукти както на българския, така и на европейския пазар.

Хранителните добавки на Bioherba са доказателство за качественото българско производство, което е силен конкурент на чуждестранни компании от този бранш.

Разнообразието, което в онлайн магазина на Workout.bg ще откриете, е придружено с първокласно качество и изгодни цени, които биха удовлетворили всеки наш клиент.

Какви продукти предлага Bioherba

Едва ли бихме могли да опишем в следващите редове всички видове продукти, произведени от Биохерба. Въпреки че компанията е известна най-вече със своите хранителни добавки, съставени от екстракти от екзотични растения, носещи безброй ползи за човешкия организъм, тя произвежда и етерични масла, козметични продукти и най-различни видове аксесоари.

Ние от Workout.bg знаем колко много хора държат на своето здраве и поради тази причина разчитат на хранителни добавки, които да им осигуряват необходимите за нормалното функциониране на тялото витамини и минерали.

Продуктите на Биохерба могат да въздействат по множество начини на човешкото тяло и именно заради това хората ги използват за регулиране на кръвно налягане, като средство за спокоен сън и изгаряне на мазнини. Суплементите се предлагат най-вече под формата на обикновени или гел капсули, както и таблетки.

В широката палитра на Биохерба са включени: натурална козметика, хранителни добавки, етерични масла, чайове и много други.

Въпреки че в нашия онлайн магазин се фокусираме предимно върху продуктите, които са пряко свързани с подобряване на състоянието на хора, които се занимават сериозно с фитнес и други спортове, добавките на този бранд се подходящи за всички, които искат да поддържат добро здравословно състояние.

По време на боледуване е жизненоважно да стимулираме нашата имунна система, за да може тя да функционира правилно и да ни предпазва от вирусните инфекции. Много от билките, които се използват в добавките на Bioherba, са естествени имуностимулатори и затова могат да бъдат чудесно допълнение към лечението на грип или вирусна инфекция.

За продуктите си Bioherba използва екстракти от растения като гинко билоба, ехинацея, женшен, ашваганда и още много други.

Само качествени хранителни добавки

Фактът, че българският бранд притежава всички необходими лицензи и сертификати за производство и търговия в ЕС, е признак за стремежа му към това клиентите винаги да получават най-качествените продукти.