МЕНЮ
Количка

Bioherba Folic Acid 400 mcg

Bioherba Folic Acid 400 mcg
Ново
Bioherba Folic Acid 400 mcg
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Folic Acid 400 mcg
8.40 лв.
без ДДС: 8.40 лв.
Купи
БЪРЗА ДОСТАВКА ДО ВРАТА
ВИСОКО КАЧЕСТВО
ПОДАРЪЦИ СЪС ВСЯКА ПОРЪЧКА
НАЙ-ДОБРИ ЦЕНИ

Folic Acid (Фолиева Киселина) е форма на витамин B9. Приема се при дефицит и да предотврати усложнения при бременност. Витамин B9 се съдържа и в много от храните, които консумираме в днешно време, една от които е именно продуктът Bioherba Folic Acid 400 mcg.

За кого е предназначен продуктът

Фолиевата киселина се използва за предотвратяване и лечение на ниски нива на фолиева киселина в кръвта и високи нива на хомоцистеин в кръвта.

Хора, които са бременни или им предстои да бъдат е хубаво да приемат витамин В9, за да предотвратят вродени проблеми. Може да бъде използвана също при много други състояния като депресия, удар, влошаване на паметта и много други.

Фолиевата киселина помага за създаването на здрави червени кръвни клетки, които пренасят кислород в тялото. Ако нямаме достатъчно фолиева киселина, тялото може да произвежда необичайно големи червени кръвни клетки, които не работят правилно. Това причинява фолиево дефицитна анемия, която може да причини умора и други симптоми.

Workout.bg – винаги с грижа за вас

Динамика, движение, много усилия, десетки редуцирани килограми и накрая – сладкият вкус на успеха! Искате ли вие да сте вдъхновението за хората около вас?

Ако желаете да го постигнете с възможно най-голяма лекота, то на вас ви е необходима солидната експертиза на хора, заставащи зад вашата идея, с подкрепа за постигането на вашите цели и т.н. Това са хора с ясно изразена позиция във фитнес тематиката, които със сигурност няма да се свенят да ви критикуват, ако видят, че правите нещо нередно с тялото или с диетата си.

Доверете се на нашите експерти от Workout.bg, които знаят, че красотата на тялото не зависи единствено от вложените средства. Тези хора знаят, че всичко зависи по-скоро от нагласата ви за труд, който сте готови да инвестирате в идеята на това да изглеждате в пъти по-добре от началото, когато всичко изглеждаше много по-трудно и дори невъзможно!

Информация за продукта
Разфасовка 100 капсули
Производител Bioherba
Дозировка
Една доза 1 капсула
Дози в опаковка 100 дози
Препоръчителен дневен прием 1 доза
Продуктът съдържа следните съставки
Съставки Фолиева киселина, витамин В9

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър