Yandex
МЕНЮ
Кошница
Quercetin with Mursala Tea 200 mg
Cvetita Herbal Quercetin with Mursala Tea 200 mg
Quercetin with Mursala Tea 200 mg
Cvetita Herbal Quercetin with Mursala Tea 200 mg

Cvetita Herbal Quercetin with Mursala Tea 200 mg

 • Наличност: В наличност
 • Модел: Quercetin with Mursala Tea 200 mg, 80 капсули
 • Добавен на: 2022-01-20
 • SKU: 3800500950242
49.00 лв.
Купи
Бърза поръчка

Биофлавоноидите представляват полифенолни съединения, които са широко разпространени в растителното царство. Някога обединявани под названието “витамин P” нутринетите от групата се прославят като естествени модификатори на биологичния отговор на тялото.

Една от основните ползи за човешкото здраве, които флавоноидите могат да предложат, е именно да подпомогнат реакцията на организма срещу външни дразнители като алергени, вируси и канцерогени. Друга присъща характеристика на тези растителни компоненти е изразената им антиоксидантна мощ.

Кверцетинът е един от най-известните представители от семейството на биофлавоноидите, поради високата му активност, в сравнение с останалите флавоноиди, и като такъв се отличава с мощни антиоксидантни и противовъзпалителни сили.

Какво е Cvetita Herbal Quercetin with Mursala Tea

Cvetita Herbal Quercetin with Mursala Tea 200 mg [80 капсули, 80 Дози] представлява хранителна добавка на българския производител Cvetita Herbal, обединяваща в състава си синергия от екстракт от японска софора (кверцетин) и екстракт от мурсалски чай.

За лесен достъп до полезните свойства на двете чудни съставки, суплементът е разработен под формата на капсули и може да се похвали с чист състав и изцяло натурален произход.

За какво се използва Cvetita Herbal Quercetin with Mursala Tea

Природната хранителна добавка на Cvetita Herbal с кверцетин и мурсалски чай комбинира действието на двата компонента, за да осигури на консумиращия изразено антиоксидантно и имуностимулиращо действие.

Антиоксидантният ефект, който Quercetin with Mursala Tea задейства, е изключително полезен за хора, които се подлагат ежедневно на стресови фактори като замърсен въздух, цигарен дим, интензивно психическо и физическо натоварване. Употребата на продукта ще предотврати клетъчната вреда, която токсичните свободни радикали могат да причинят и ще помогне на клетките да останат жизнени и млади.

Това действие на суплемента го прави изключително полезен за превенция на медицинските състояния, които се свързват с увреждащи нива на оксидативен стрес като рак, тумор, автоимунни заболявания, сърдечно-съдови заболявания и др.

Изразеното антиоксидантно действие подпомага функциите на имунната система и способства за намаляване на възпаленията. Също така то може да бъде от съществена полза за поддържането на физически активен живот, тъй като снабдява организма с необходимите тонус и енергия.

Workout.bg – активността е здраве и красота

Ентусиастите от Workout.bg знаем, че движението е здраве, а здравето е красота. Затова правим всичко, което един онлайн магазин за спорта може да направи, така че потребителят да може лесно и на достъпни цени да се сдобие с продуктите, които насърчават активния начин на живот.

Информация за продукта
Разфасовка 80 капсули
Производител Cvetita Herbal
Дозировка
Една доза 1 капсула
Дози в опаковка 80 дози
Препоръчителен дневен прием Приемайте по една доза дневно
Валентин Реален клиент 08/12/2021

Не си падам много по вкуса, но така или иначе се знае, че здравословните неща не са от най приятните на вкус

Напишете мнение
Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър
Тест за сигурност

Нашите експерти съветват да използвате тази хранителна добавка:

 • в тренировъчни дни - след тренировка
 • в нетренировъчни дни - сутрин или при някое от междинните хранения.

Използват го както активни хора, така и такива, които не влагат кой знае колко чести усилия в тренировки.

Спортове с топка:

 • Футбол;
 • Волейбол;
 • Тенис.

Бойни спортове:

 • Смесени бойни изкуства (ММА);
 • Муай-тай;
 • Борба.

Силови спортове:

 • Фитнес.