МЕНЮ
Количка

Everbuild Liquid L-Carnitine + Chromium 1500 mg

Everbuild Liquid L-Carnitine + Chromium 1500 mg
Ново
Everbuild Liquid L-Carnitine + Chromium 1500 mg
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Liquid L-Carnitine + Chromium 1500 mg 450 мл
25.00 лв.
без ДДС: 25.00 лв.
Купи
БЪРЗА ДОСТАВКА ДО ВРАТА
ВИСОКО КАЧЕСТВО
ПОДАРЪЦИ СЪС ВСЯКА ПОРЪЧКА
НАЙ-ДОБРИ ЦЕНИ

В разгара на лятото изваяното като от скулптор тяло впечатлява всички. Не просто заради външния вид. Това не значи, че сте зависим от мнението на другите или искате мускули само за да могат хората да се обръщат през рамо, когато минавате покрай тях.

Изчистеното мускулесто тяло е доказателство за силна воля, постоянство и непреклонност пред най-големите трудности. То е демонстрация на човешките способности, а естественият усет към естетиката е заложен дълбоко у човека.

Неслучайно герои и богове от митологиите са увековечени в шедьоври на изкуството по такъв изящен начин. Те са идеалът, към който трябва да се стремим, за да може духовната ни красота да бъде в синхон с физическата.

Екипът на Workout.bg е готов да ви докаже, че желанието за перфектно тяло не е просто проява на суета, а израз на силен дух.

Защо Everbuild Liquid L-Carnitine + Chromium 1500 mg е уверение за ефективност в хранителните добавки

Древногръцкият философ Платон създава понятието калокагатия – хармонично съчетание на телесна и нравствена красота. Мит е, че външният ни вид не заслувава голяма внимание и че трябва да се фокусираме върху вътрешната красота.

Както можем да постигнем духовна красота, така можем да достигнем и до външната, физическата. Пътят към баланс между дух и тяло минава през тъмните гори на нашите страхове и колебания.  

Л-карнитинът Everbuild Liquid L-Carnitine + Chromium 1500 mg ще осигури всичко необходимо, за да бъдете творец на своето тяло.

Workout.bg –  експертът в хранителните добавки

Затова вниманието към външния вид не е каприз, а проявление на вътрешните ни желания и стремежи и наш личен начин на себеизразяване.

Можете да откриете Everbuild Liquid L-Carnitine + Chromium 1500 mg в нашия онлайн магазин. Екипът на Workout.bg винаги ще е на линия, когато ви трябва съвет.

Информация за продукта
Разфасовка 450 МЛ
Производител Everbuild
Дозировка
Една доза 15 МЛ
Дози в опаковка 33 дози
Препоръчителен дневен прием 1-2 дози
Л-Карнитин
Л-Карнитин 1500 МГ

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър