МЕНЮ
Количка

FA Nutrition Tri Creatine Malate 1100

FA Nutrition Tri Creatine Malate 1100
FA Nutrition Tri Creatine Malate 1100
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Tri Creatine Malate 1100
29.95 лв.
без ДДС: 29.95 лв.

Опции

Купи
БЪРЗА ДОСТАВКА ДО ВРАТА
ВИСОКО КАЧЕСТВО
ПОДАРЪЦИ СЪС ВСЯКА ПОРЪЧКА
НАЙ-ДОБРИ ЦЕНИ

FA Nutrition Tri Creatine Malate 1100 [30/120 Таблетки]

Специален продукт за шампиони, независимо къде – дали в кварталната зала, дали под светлината на прожекторите. Всеки обича ефекта на креатина, но дали ще може да премахнем задържането на вода в мускулите?

Нужно ли е при всеки цикъл на прием на креатинови добавки да получаваме и издуване, болки в корема, неразположение и т.н.? Разбира се, че не – вече можете да заложите на Tri Creatine Malate 1100, независимо от това дали ще вземете 30 или 120 таблетки – качеството е еднакво добро.

Единствената разлика между двата грамажа е броят на дозите, съответно – 15 дози при 30 таблетки и 60 при 120. Изборът е изцяло ваш.

Защо да заложите на Tri Creatine Malate 1100

Това е съединение, което е направено от три молекули креатин. Те са прикрепени към молекула ябълкова киселина, а тя е характерна с лесното усвояване от страна на организма.

Съвременната формула на креатина, който разглеждате в момента, гарантира за това, че тя ще задоволи нуждите на т.нар. „модерни трениращи“.

Защо да се доверите на Workout.bg

Ние от Workout.bg сме категорични в това, че даваме едни от най-добрите хранителни добавки, които в момента можете да намерите на българския пазар. Готови ли сте да промените себе си и да се чувствате по начин, по който не сте се досега.

Знаете ли, че вече ще ви е по-лесно от всякога? Време е да се доверите на нашия опит и да повярвате в това, че можем да сме ваш основен съюзник за постигането на целите ви!

Информация за продукта
Разфасовка 30 капсули
Производител FA Nutrition
Дозировка
Една доза 2 капсули
Дози в опаковка 15 дози
Препоръчителен дневен прием 1-2 дози
Аминокиселини
Креатин монохидрат 3000 МГ

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър