МЕНЮ
Кошница
Jarrow Formulas Quercetin 500 mg

Jarrow Formulas Quercetin 500 mg

 • Наличност: В наличност
 • Модел: Quercetin 500 mg, 100 капсули
 • Добавен на: 2022-04-07
 • SKU: 790011140160
92.00 лв.
Купи
Бърза поръчка

Jarrow Formulas Quercetin 500 mg [100 капсули] е хранителна добавка на растителна основа съдържаща растителен кверцетин. Кверцетинът е растителен флавинол от флавоноидната група на полифенолите.

Той е отговорен за опазването на клетките от свободни радикали, благодарение на своята полифенолна химическа събструктура, той блокира деградацията на протеиновата кинеза.

Кверцетинът е класифициран като силен антиохидант със специфична функция при търсенето и консумацията на свободни радикали във вътреклетъчната структура.

Той се метаболизира в организма чрез разпад на хранителните вещества набавени от растителни видове, зеленчуци и някои плодове.

В сайта на Workout.bg можете да се възползвате от топ цените, на които предлагаме много други хранителни добавки, с които да подобрите здравословното си състояние.

Ефектите на чистия кверцетин над тялото

Кверцетинът се среща в много растителни видове, най-вече при зеленчуците, като при разпад на целулозната им структура, се отделя в дебелото черво.

В организма той има блокиращ ефект на ензимните цитохромни пътеки P450 на CYP3A4 и CYP2D6 – лекарства метаболизирани чрез тези ензимни пътеки имат по-силен ефект.

Освен да спира действието на конкретни метаболитни процеси, кверцетинът също така блокира преходът на една клетка към свободен радикал.

Като вторичен растителен метаболит от класа на флавоноидите, кверцетинът показва огромен потенциал при забързването на втората ваза на ензимната детоксикация при хората.

За средностатистическия индивид това означава значително по-бързо изчистване на вредните частици и радикали възникнали в организма следствие на вредна храна, вредна околна среда и стареене.

Защо да приемате Jarrow Formulas Quercetin 500 mg [100 капсули]

Jarrow Formulas Quercetin 500 mg [100 капсули] е отличен източник на чист кверцетин изцяло лишен от излишните растителни структури.

Бързото му усвояване в организма означава още по-забързано прочистване на организма и тотална детоксикация на много от метаболизиралите се в черния дроб радикали.

Неговата структура позволява за неутрализация на голям брои негативно отразяващи се на здравето клетки, като една молекула може да поеме повече от 1 радикал наведнъж.

При приемане на чист кверцетин, вие помагате на своя организъм да премахне ненужната тежест и да намали риска от развиването на канцерогенни клетки.

Има ограничени проучвания, които показват, че кверцетинът има обещаващ ефект над възстановителния процес на клетките, който удължава техния живот.

За спортуващите това означава по-добро възстановяване и намаляване на болките в ставите, мускулите и като цяло увеличен тонус на организма.

Workout.bg – повече от традиционен поглед над здравословния живот

Доверете се на селекцията от Workout.bg още днес и оставете съмненията назад във времето. Инвестирайте не само в по-добрите резултати в залата, но и в по-здравословния начин на живот.

Информация за продукта
Разфасовка 100 капсули
Производител Jarrow Formulas
Дозировка
Една доза 1 капсула
Дози в опаковка 100 дози
Препоръчителен дневен прием Приемайте по 1 капсула дневно
Продуктът съдържа следните съставки
Съставки Продуктът съдържа кверцетин
Стоянка Хр. 25/06/2022

Има толкова много чудесни ползи от кверцетина. Той е страхотен антиоксидант, може да намали риска от рак, помага в борбата с инфекциите и дори може да помогне за намаляване на високото кръвно налягане. По време на Covid аз и съпругът ми приемахме препоръчителната доза кверцетин и сме убедени, че поддържа имунната ни система. Никога няма да спрем да приемаме кверцетин.

Владимир Белчев 27/05/2022

Приемам тази добавка от 2 години. Наскоро добавих към нея цинк и витамин D и C. Това не ми причинява странични ефекти и ми помага за намаляване на възпалението в тялото ми.

Богдан Василев 20/05/2022

Повечето от нас знаят от последните няколко години важността на комбинирането на цинк с кверцетин. Това беше първата марка, която купих, и продължавам да се придържам към нея. Това е любимият ми продукт по отношение на качество, количество и цена.

Константин Панов 13/05/2022

Купих това за баща ми, тъй като кверцетинът помага за контролиране на кръвната захар и за мен, тъй като е добър за дихателната функция и имунитета. Харесвам марката Jarrow и тази формула наистина работи за мен и за моето семейство. Настивам много бързо и лесно и всичко, което може да засили имунната ми система го използвам.

Стоян Кушев 06/05/2022

Страхотен продукт. Действа за укрепване на имунитета.

Борис Сарафов 06/05/2022

Използвам тази качествена марка от много години. Други марки, които пробвах, не ми дадоха същите добри резултати. Цената според мен си заслужава за 100 капсули.

Бранимир Колев 30/04/2022

Надявам се да ми помогне и с постоянните възпаления, които имам. Размерът на капсулите не е много голям и съответно се приемат лесно. Приемам по 1 на ден с хранене и никога не съм изпитвал неудобство или странични ефекти.

Емануил Бояджиев 23/04/2022

Имам тежки алергии и моят лекар ме кара да приемам кверцетин всеки ден. По принцип много често ми се налага да го купувам. Тази конкретна марка е най-достъпната, като същевременно и качеството е много добро. Освен това всяка капсула е 500 mg, докато при много други марки трябва да взема 2 капсули, за да получа необходимата си доза.

Напишете мнение
Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър
Тест за сигурност

Нашите експерти съветват да използвате тази хранителна добавка:

 • в тренировъчни дни - след тренировка
 • в нетренировъчни дни - сутрин или при някое от междинните хранения.

Използват го както активни хора, така и такива, които не влагат кой знае колко чести усилия в тренировки.

Други големи предимства на този продукт са:

 • Премахва радикалите от тялото;
 • Предпазва клетките от деградация;
 • Помага за ефективността на много лекарства;
 • Подобрява почистването на тялото;
 • Спомага филтрацията на вредни клетки.

Спортове с топка:

 • Футбол;
 • Волейбол;
 • Тенис.

Бойни спортове:

 • Смесени бойни изкуства (ММА);
 • Муай-тай;
 • Борба.

Силови спортове:

 • Фитнес.