МЕНЮ
Кошница

Natural Factors

22.68 лв.
Купи
28.01 лв.
Купи
30.54 лв.
Купи
21.56 лв.
Купи
21.04 лв.
Купи
35.80 лв.
Купи
30.30 лв.
Купи
31.13 лв.
Купи
32.13 лв.
Купи
32.41 лв.
Купи
14.03 лв.
Купи
45.58 лв.
Купи
41.79 лв.
Купи
27.36 лв.
Купи
25.60 лв.
Купи
Показва 1 до 24 от 39 (2 страници)

Natural Factors е американска компания, произвеждаща и дистрибутираща хранителни добавки по цял свят. Няма как да не сте чували това име, особено ако сте човек, който се интересува от натурални добавки за подпомагане на естествения баланс в организма.

С повече от 60 години история, започвайки от семеен бизнес със смирено начало, брандът днес се нарежда на лидерско място в световен аспект, снабдявайки с чисти и натурални продукти всеки, който желае да се погрижи за своето здраве и здравето на близките си. А ценностите залегнали в зората на неговото основаване продължават да се пазят и това се отблагодарява с милиони доволни клиенти.

Natural Factors – грижа за човека, грижа за природата

Най-отличителната черта на този така разпознаваем в глобален мащаб бранд за добавки е именно близостта до природата. Тя е постигната чрез разчитане на чисти и висококачествени суровини, добити от собствени стопанства, предоставящи истинската неподправена и максимално запазена сила на природата.

Компанията разполага и със собствена сертифицирана за органично производство земеделска земя, ситуирана в девствена долина в Британска Колумбия (провинция в Канада) до буйни бъзови гори. Грижата за източника на съставките за продуктите на марката е подплатена с множество сертификати за посрещане на ултимативни качествени стандарти.

Ако търсите естествени здравословни продукти, които са стриктно изследвани и тествани, показали са надеждност и високо качество – това е брандът, на който да разчитате.

Чисти добавки от природата за подкрепа на здравето и красотата

Това е визитната картичка на Natural Factors. Всяка натурална съставка, за която да е доказано, че има полезен ефект върху здравното благосъстояние на човека и може да бъде използвана за създаването на безвредни хранителни добавки, най-вероятно вече присъства в гамата на бранда.

Тук ще откриете най-полезните за човека витамини като витамин C, A, D, E, B, K, билкови хранителни добавки, омега мастни киселини, рибени масла, растителни масла, минерали, антиоксиданти… Добавки за мъже, за жени, за деца, пробиотици, протеини, суплементи за храносмилателния тракт и още куп ценни продукти за поддържане на крепкото здраве.

Workout.bg е мястото, от което може да закупите едни от най-успешните продукти на бранда на достъпна цена, без да е необходимо да посещавате аптека.