МЕНЮ
Кошница
Natural Factors OsteoMove Extra Strength Joint Care 1431 mg
Natural Factors OsteoMove Extra Strength Joint Care 1431 mg
Natural Factors OsteoMove Extra Strength Joint Care 1431 mg
Natural Factors OsteoMove Extra Strength Joint Care 1431 mg

Natural Factors OsteoMove Extra Strength Joint Care 1431 mg

 • Наличност: По заявка
 • Модел: OsteoMove Extra Strength Joint Care 1431 mg, 60, 120 Таблетки
 • Добавен на: 2022-01-31
 • SKU: 068958268422
45.05 лв.
Купи
Бърза поръчка

Грижата за ставите изисква постоянство и педантичност – за щастие с Natural Factors OsteoMove Extra Strength Joint Care 1431 mg [120 Таблетки, 60 Дози] тази грижа е значително по-лесна и ефикасна.

Това е хранителна добавка от ново поколение, която комбинира възстановителните способности на минералите и подсилващата роля на протеините в един перфектен продукт.

Разберете повече за вашия избран продукт от експертите на Workout.bg с повече информация по-долу.

Силата на Natural Factors OsteoMove Extra Strength Joint Care 1431 mg

Натуралните решения на здравословни проблеми в тялото са винаги предпочитаният подход. От една страна те са доста по-лесни за тялото да усвои понеже то може да разпознае веществата и да ги усвои по по-естествен път, а от друга страна не натоварват бъбреците и черния дроб.

Natural Factors OsteoMove Extra Strength Joint Care 1431 mg [120 Таблетки, 60 Дози] помага на всеки с проблемни стави да открие бързо и ефикасно решение, без пагубни последствия за организма.

Всяка доза Natural Factors OsteoMove Extra Strength Joint Care съдържа прецизирано подбрани съставки като MSM (метилсулфонилметан), хондроитин и глюкозамини в перфектно съотношение.

Ползите от Natural Factors OsteoMove Extra Strength Joint Care

Неговото влияние над тялото са доста бързо, което е добре дошъл ефект, особено ако вече страдате от болки в ставите. Забързайте вашето възстановяване с една дневна доза от 2 таблетки всеки ден (сутрин и вечер) и възвърнете своя тонус още сега.

Много хора описват период за натрупване в рамките на 14 дни, което е кратко време за пълно връщане на двигателните способности.

Препоръката на екипа на Workout.bg е да използвате Natural Factors OsteoMove Extra Strength Joint Care като превантивна мярка, за да подсилите своето тяло още повече – спестете си болката бързо и лесно.

По-бързи и безопасни резултати с продуктите на Workout.bg

Всеки спортист търси най-доброто, не само в себе си, но и в продуктите, които използва. Ако вашата цел е да намерите най-надеждните източници на микронутриенти, минерали, витамини и протеини, то Workout.bg е правилното място за вас.

Ние внимателно проверяваме надеждността на всеки продукт, за да ви гарантираме безопасен източник на ключови елементи.

Информация за продукта
Разфасовка 60, 120 таблетки
Производител Natural Factors
Дозировка
Една доза 2 капсули
Дози в опаковка 60 дози
Препоръчителен дневен прием Приемайте по една доза дневно.
Продуктът съдържа следните съставки
Съставки Продуктът съдържа: MSM (метилсулфонилметан), хондроитин и глюкозамини
Здравко Енев 11/07/2022

Страхотен продукт. Опитах различни марки за здравето на ставите и това е абсолютно най-доброто!

Мая Николова 22/05/2022

Приемам този продукт от около седмица и подобрението в коленете и глезените ми е невероятно. Имах операция на коляното преди 35 години за разкъсан хрущял и оттогава имам болка, скованост и подуване. Опитах много различни продукти и лечения, но без резултат. Състоянието на краката ми непрекъснато се влошаваше през годините. През последните няколко месеца трябваше да използвам бастун в ранните сутрешни часове. Аз съм едва на 60. Съпругът ми и аз обичахме да танцуваме - не съм танцувала от почти година. Но сега, всеки ден, коленете ми стават по-здрави и болката и сковаността почти изчезнаха. Отокът в коляното ми значително намаля. Не знам дали други са изпитали толкова много подобрение, толкова бързо, от този продукт, но аз съм тук, за да ви кажа, че той направи чудеса за мен. Не мога да кажа достатъчно прекрасни неща за него. Между другото, тази вечер ще танцувам със съпруга ми.

Емил Петков 21/05/2022

Използвам тази марка от известно време и работи добре. Взимам само едно хапче, за разлика от препоръчителната доза от две хапчета. В сравнение с други известни марки, които съм използвал, това изглежда ми действа по-добре. Артритът е неприятен, но това поне прави битката с него по-лесна.

Павел Неделчев 14/05/2022

Тези хапчета са страхотни. Имам проблеми с коляното, болят ме хрущялите и връзките. Имам този проблем повече от 8 години и продължавам да приемам добавки, за да помогна с намаляването на болката. Все още имах някаква болка и дискомфорт, но след като започнах да приемам това хапче преди почти година,болката изчезна. Помогна ми да поддържам ставите си.

Николай Йорданов 07/05/2022

Харесвам всичко в продукта, защото съдържа всички съставки, необходими за болките ми. Някои други продукти, които преглеждам, имат някои, но не всички необходими съставки. Единственото нещо, което този продукт не съдържа, е аромат. Наистина таблетките са безвкусни.

Виктор Пънчев 22/04/2022

Приемам това с хиалуронова киселина и рамото ми, което преди щракаше и ме болеше, когато се движех, вече не го прави. Не приемах тази добавка за няколко седмици и разбира се, рамото ми отново започна да щрака. Започнах да го приемам отново и болката изчезна.

Галин Тодоров 17/04/2022

Работи чудесно за мен. Помогна ми да излекувам на рамото си. Не можех да спя, имах прищипани нерви, не можех да правя нищо нормално. Но откакто ползвам този OsteoMove болката започна да изчезва. Не си мислете, че става за една нощ.

Румен Александров 20/03/2022

Започнах да приемам Osteomove преди няколко месеца. Толкова много помогна на болките ми в ставите, че никога не искам да спирам да го изпозвам. Препоръчвам този продукт на всеки, който страда от болки в ставите.

Напишете мнение
Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър
Тест за сигурност

Нашите експерти съветват да използвате тази хранителна добавка:

 • в тренировъчни дни - след тренировка
 • в нетренировъчни дни - сутрин или при някое от междинните хранения.

Използват го както активни хора, така и такива, които не влагат кой знае колко чести усилия в тренировки.

Множеството ползи от редовния прием на Natural Factors OsteoMove Extra Strength Joint Care могат да се обобщят по следния начин:

 • Възстановяване на хрущяли и стави;
 • Предотвратяване на възпаления;
 • Стопиране на травми и травмиращи за тялото последствия;
 • Забързан възстановителен процес след тренировки;
 • Без щракане или болки;
 • Лекува дори стари травми;
 • Предотвратява появата на нови травми.

Спортове с топка:

 • Футбол;
 • Волейбол;
 • Тенис.

Бойни спортове:

 • Смесени бойни изкуства (ММА);
 • Муай-тай;
 • Борба.

Силови спортове:

 • Фитнес.