Yandex
МЕНЮ
Кошница
NOW Foods Immune Renew

NOW Foods Immune Renew

  • Наличност: В наличност
  • Модел: Immune Renew, 90 капсули
  • Добавен на: 2022-02-28
  • SKU: 733739030559
56.00 лв.
Купи
Бърза поръчка

NOW Foods Immune Renew [90 капсули] е изключително потентен имунен стимулант на основата на астрагалуса, който има висока концентрация на бета-глюкани.

Те помагат на тялото да засили имунния отговор при налични патогени, зарази и вируси, както и да се справи с изнемощели клетки в тялото.

Увеличаването на т. нар T-клетки и клетките отговорни за рециклиране на умиращи и изнемощели клетки, позволява за възстановяването и обновяването на организма.

В онлайн магазина на Workout.bg предлагаме и други видове хранителни добавки, с които да си осигурите здраве и жизненост

Ролята на бета-глюканите в тялото

Бета-глюканите са изключително ценни вещества в организма, които са отговорни за множество функции, в това число увеличаването и възобновяването на нормален брой T-клетки.

Той също така се грижи за производството на т.нар клетки „чистачи”, чиято единствена функция е да рециклират умрелите или умиращи клетки в тялото.

Клетките чистачи разбира, кои клетките са към края на своята функционалност чрез допир с протеинови „пипала”. При установяване на липсата на възобновителните протеини, които живата клетка произвежда, частиците „чистачи” започват процес на разпадане и рециклиране.

Засилете имунитета си с NOW Foods Immune Renew [90 капсули]

Употребата на NOW Foods Immune Renew [90 капсули] ви позволява да спрете ефектите на неправилно клетъчна разделяне, както и да намалите тежестта от слабото рециклиране на умиращи клетки.

По този начин вие получавате значително завишена защита на организма от претоварване на важни органи, в това число черния дроб и сърцето.

Намалявайки количеството ненужни клетки, вашият организъм освобождава място за създаването на нови, по-ценни клетки, което има благоприятен ефект на цялото тяло.

За спортистите това означава доста по-бързо възстановяване след тренировка и намаляване на крампите, болката в периферните мускули, както и значително по-добри енергийни нива.

При редовен прием вие ще усетите лекота, която може да бъде асоцииране само с постенето, което има същия ефект над тялото, както и приема на NOW Foods Immune Renew.

Защо да изберете Workout.bg като свои личен доставчик

Причината да изберете Workout.bg като ваш личен доставчик на хранителни добавки до дома, е понеже ние сме доказали своята експертиза и може да ви дадем гаранция за качеството на закупените продукти.

Само един бърз поглед ще ви покаже, че не само работим с известни производители, но и такива, който имат доказани продукти с благотворен ефект над здравето ви.

Информация за продукта
Разфасовка 90 капсули
Производител NOW Foods
Дозировка
Една доза 1 капсула
Дози в опаковка 90 капсули
Препоръчителен дневен прием Приемайте по 1 капсула дневно
Продуктът съдържа следните съставки
Съставки Продуктът съдържа астралагус

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение
Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър
Тест за сигурност