МЕНЮ
Кошница
Nutrend Shaker - The Secret Of Your Success Is Never Giving UP

Nutrend Shaker - The Secret Of Your Success Is Never Giving UP

 • Наличност: По заявка
 • Модел: Shaker - The Secret Of Your Success Is Never Giving UP, 450 мл
 • Добавен на: 2022-06-03
14.00 лв.
Купи
Бърза поръчка

Шейкърите са задължителни за всекиго, който приема хранителни добавки. Тяхната основна функция е да съхраняват суплемента, докато тренирате. Разбира се, в зависимост от тренировъчните ви цели или хранителната добавка, която консумирате, се различава и времето, когато трябва да я приемате.

В каквато и ситуация да се намирате обаче, едно е сигурно – винаги е добре да имате със себе си висококачествен шейкър, който да има достатъчно вместимост, но и да бъде компактен, за да не се налага всеки път да му търсите място в тренировъчния си сак.

Nutrend Shaker - The Secret Of Your Success Is Never Giving UP [450 мл] е именно такъв. Изработен е от висококачествена пластмаса, затваря се плътно и има оптимална вместимост от 450 мл. Ако все пак тази вместимост не отговаря на вашите нужди, в онлайн магазина на Workout.bg предлагаме още много други шейкъри с различен дизайн и по-голяма вместимост.

Технически характеристики на Nutrend Shaker [450 мл]

За да изваете мечтаното тяло, е необходима воля. Ето защо това и щапованото върху шейкъра послание – никога да не се предавате. Разбира се, нормално е да не смятате някакъв шейкър за кой знае каква мотивация, но всеки път, когато отпивате, ще си напомняте за това, че не бива да се отказвате и трябва да продължавате напред.

Един от проблемите, които много хора, използващи хранителни добавки, срещат, е затварянето на шейкъра. Понякога колкото и да си мислим, че сме затворили капачката плътно, се оказва, че разбата просто не е изработена както трябва и вследствие от това тренировъчният ни сак има аромата на любимия ни ванилов протеин.

Въпреки че не можем да отречем, че този аромат е приятен, би било много разочароващо да пристигнем във фитнеса и да не можем да употребим така необходимата хранителна добавка. Шейкърът на Nutrend се отличава с високо качество на изработка, което гарантира, че няма да се сблъскате с подобни проблеми.

Качествени шейкъри в Workout.bg

В онлайн магазина на Workout.bg имате възможността да се възползвате от огромното многообразие не само на шейкъри, но и на други фитнес аксесоари, които да включите в своята фитнес екипировка. Не се колебайте и се възползвайте от изгодните цени сега!

Информация за продукта
Производител Nutrend
Артикулът е изработен от
Вместимост 450 МЛ
Материал Пластмаса
Цвят Бял, черен

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение
Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър
Тест за сигурност

Нашите експерти съветват да използвате този тип продукти в тренировъчния процес при различни видове спорт.

Използват го както активни хора, така и такива, които не влагат кой знае колко чести усилия в тренировки.

Като основни предимства на Nutrend Shaker - The Secret Of Your Success Is Never Giving UP [450 мл] бихме могли да посочим:

 • Вместимост от 450 мл;
 • Висококачествена изработка;
 • Семпъл дизайн.

Спортове с топка:

 • Футбол;
 • Волейбол;
 • Тенис.

Бойни спортове:

 • Смесени бойни изкуства (ММА);
 • Муай-тай;
 • Борба.

Силови спортове:

 • Фитнес.