Yandex
МЕНЮ
Кошница
Superhero Lite Shaker / Harley Quinn

Smart Shake Superhero Lite Shaker / Harley Quinn

 • Наличност: По заявка
 • Модел: Superhero Lite Shaker / Harley Quinn, 800 мл
 • Добавен на: 2022-06-03
32.45 лв.
Продуктът е временно изчерпан!
Оставете имейл и получете известие при нова наличност и вземете специална отстъпка!

Ако използвате хранителни добавки, за да бъдат тренировките ви максимално ползотворни и за да постигнете резултати максимално бързо, се нуждаете от качествен шейкър, който да има достатъчно вместимост, за да побере необходимото количество суплемент.

Едва ли повечето хора са взискателни към дизайна на шейкъра, който използват. Въпреки това Smart Shake Superhero Lite Shaker / Harley Quinn [800 мл] се отличава с впечатляващ дизайн на Харли Куин, което го прави задължителен аксесоар за всекиго, който е почитател на героинята.

В онлайн магазина на Workout.bg предлагаме и други модели шейкъри на Smart Shake, които непременно биха намерили място във фитнес арсенала на всеки фитнес манияк, който освен почитател на фитнеса е и фен на DC.

Superhero Lite Shaker / Harley Quinn – технически характеристики

Един от проблемите на повечето шейкъри е капачката. Много често можем да попаднем на шейкър с капачка, която не се затваря добре и в резултат на това хранителната добавка е редуцирана наполовина, докато стигнем фитнес залата.

Да, протеинът, който консумирате, може да има приятен аромат, но не е необходимо целият ви тренировъчен сак да е с аромат на ванилия, шоколад или ягода.

Ако искате да избегнете този проблем, то Smart Shake Superhero Lite Shaker / Harley Quinn [800 мл] е шейкърът, от който се нуждаете. Той има достатъчна вместимост, за да побере голямо количество от предпочитаната от вас хранителна добавка, като същевременно с това и има интересен дизайн, който определено го отличава от другите.

Въпреки че има шейкъри с по-малка вместимост, чието основно предимство е, че са по-компактни, понякога е по-добре да разполагаме с шейкър, който може да побере по-голямо количество от суплемента. Така можем да я консумираме на интервали през целия ден, в зависимост от нуждите и тренировъчните ни цели.

Заложете на качеството и изберете този супергеройски шейкър, за да можете да сте сигурни, че разполагате с достатъчно количество хранителна добавка, без да се тревожите дали ще ви стигне до края на тренировките.

Висококачествени шейкъри в Workout.bg

В онлайн магазина на Workout.bg ще се натъкнете на огромно разнообразие от шейкъри, както и от други фитнес аксесоари и хранителни добавки, с помощта на които тренировките във фитнеса ще бъдат наистина ползотворни. Постигнете върхови резултати с продуктите от нашия каталог и се възползвайте от супер атрактивните цени, на които ги предлагаме!

Информация за продукта
Производител Smart Shake
Артикулът е изработен от
Вместимост 800 МЛ
Материал Пластмаса
Цвят Черен, розов

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение
Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър
Тест за сигурност

Нашите експерти съветват да използвате този тип продукти в тренировъчния процес при различни видове спорт.

Използват го както активни хора, така и такива, които не влагат кой знае колко чести усилия в тренировки.

Като основни предимства на този продукт можем да посочим:

 • Висококачествената изработка;
 • Интересния дизайн;
 • Голямата вместимост.

Спортове с топка:

 • Футбол;
 • Волейбол;
 • Тенис.

Бойни спортове:

 • Смесени бойни изкуства (ММА);
 • Муай-тай;
 • Борба.

Силови спортове:

 • Фитнес.