МЕНЮ
Кошница
SWANSON Quercetin 475 mg

SWANSON Quercetin 475 mg

 • Наличност: В наличност
 • Модел: Quercetin 475 mg, 60 капсули
 • Добавен на: 2022-04-10
 • SKU: 087614116716
81.80 лв.
Купи
Бърза поръчка
Информация за продукта
Разфасовка 60 капсули
Производител SWANSON
Дозировка
Една доза 1 капсула
Дози в опаковка 60 дози
Препоръчителен дневен прием Приемайте по 2 капсули дневно
Продуктът съдържа следните съставки
Съставки Продуктът съдържа кверцетин

SWANSON Quercetin 475 mg [60 капсули, 60 Дози] е хранителната добавка за вегани и вегетарианци от лук, ябълка, зелен чай, която има силен антиоксидантен ефект.

Този ефект се осъществява благодарение на високото съдържание на кверцетин, който е от семейството на антиоксидантните флавоноиди.

Тази група от флавоноиди е известна със своето влияние върху структурата на стените на клетките на черния дроб.

Тяхната роля е като медиатор между рецепторните ензими от външната страна на клетките, и околната среда, като най-вече е насочена към спирането на оксидативните процеси.

Това има ефект над обменът на веществата, което пък води до по-консистентни енергийни нива през целия ден и при силови тренировки.

В каталога с продукти на Workout.bg ще откриете още множество хранителни добавки, които ще ви помогнат да постигнете своите цели.

Защо вашите клетки имат нужда от закрила

Клетъчната структура и много сложна, най-вече управлявана от ензимни процеси, които се продиктуват от закодираната в РНК-то информацията.

Обменът, разделянето и възобновяването на самите клетките е непрестанен процес, който е изконно зависим от баланс между вещества, минерали и витамини.

Един от най-нарушаващите процеси върху структурата на клетката е н.нар оксидизация, което е процесът на смяната на полярността на йоните в клетките.

Тази поляризация има отражение на движението на вещества в клетката, както и на правилното провеждане на био-електричество.

Липсата на баланс нарушава силата на клетките, а това се отразява и на силата на самото тяло.

Благодарение на антиоксидантните флавоноиди съдъращи се в кверцетина, вие защитавате баланса между веществата в тялото и натрупвате значителна защита срещу свободни радикали.

Какви са ползите от SWANSON Quercetin 475 mg [60 капсули, 60 Дози]

Основната функция на кверцетините, като вещества произлизащи от растенията, е да засилят имунната система и да подпомогнат структурата на клетъчната стена.

Подобно засилване из основа променя енергийния профил на тялото, правейки го доста по-стабилен и консистентен с изискванията на един спортуващ индивид.

Целта на Workout.bg с всяка продажба

Когато сложите своето здраве и благоденствие на преден план, онова, което изпъква най-много са пропуските в целите, които допускаме всеки ден.

За да се напредне и да се даде един съвсем различен тон на всеки следващ ден, хиляди хора избират да пазаруват именно от Workout.bg.

Стефан Априлов 17/06/2022

Swanson имат едни от най-ниските цени според мен. Аз лично съм много доволен от тази покупка. Винаги се опитвам да пазарувам с баланс между стойност и качество. Този продукт има и двете. Върши ми перфектна работа.

Любо Кунчев 17/06/2022

Много съм доволен от този продукт с толкова качествени съставки. Обичам аромата и вида му. Приемам го през цялата година заради многото му ползи за здравето. Скоро ще си поръчам отново.

Калин Киров 16/06/2022

Прочетох различни ревюта и научих за ползите от кверцетина са за сърдечно-съдовата система, за понижаване на холестерола и дори за защита на стомашно-чревния тракт. Ще продължа да приемам. Кверцетинът на Swanson е много добър. Пия го без никакви проблеми и без никакви странични ефекти.

Иван Боянов 08/06/2022

Научих за кверцетина от приятел, който живее в САЩ, когато започна ковид. Започнах да го пия като профилактика на ковид по една таблетка цинк и една таблетка кверцетин на ден. При повишена заплаха от инфекция или след контакт с болни увеличавам дозата.

Божидар Минков 03/06/2022

Взех кверцетин за облекчаване на симптомите на сезонна алергия. Рано е да се говори за пълноценни резултати, но веднага усетих подобрение. Капсулите са без мирис и вкус и ги приемам без никакви проблеми.

Недко Йвайлов 20/05/2022

Swanson се утвърди за кратко време като компания, произвеждаща висококачествени добавки. В същото време и цената е много ниска и си заслужава. Наскоро открих този кверцетин. Капсулите са малки, лесни за приемане и без вкус.

Йоан Косев 13/05/2022

Много ми харесва. Пия го заедно със съпруга ми и добавяме витамин С.

Десислав Вълканов 30/04/2022

Използвам го с витамин D3, витамин C и цинк за по-висок имунитет и наистина работи. Тази марка е много по-добра от много други. Цялото ми семейство го приема и всички сме много доволни.

Напишете мнение
Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър
Тест за сигурност

Нашите експерти съветват да използвате тази хранителна добавка:

 • в тренировъчни дни - след тренировка
 • в нетренировъчни дни - сутрин или при някое от междинните хранения.

Използват го както активни хора, така и такива, които не влагат кой знае колко чести усилия в тренировки.

Ползите от SWANSON Quercetin 475 mg [60 капсули, 60 Дози] са най-различни, като много от тях могат да се обобщят по следния начин:

 • Защита на клетъчната стена от оксидизация;
 • Предотвратяване на оксидативни процеси в тялото;
 • Силен антиоксидантен ефект в черния дроб;
 • Детоксикация на тялото на молекулярно ниво;
 • Предотвратява структурни изменения в клетките;
 • Подобрява реплиакцията на ДНК и РНК в тялото.

Спортове с топка:

 • Футбол;
 • Волейбол;
 • Тенис.

Бойни спортове:

 • Смесени бойни изкуства (ММА);
 • Муай-тай;
 • Борба.

Силови спортове:

 • Фитнес.