МЕНЮ
Кошница

Controlled Labs

99.95 лв.
Купи
120.00 лв.
Купи
105.00 лв.
Купи
85.00 лв.
Купи
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)

За 17 години от както Controlled Labs влязоха на пазара на хранителните добавки, са успели да спечелят доверието на хиляди доволени клиенти. Това се дължи на висококачествените продукти, които помагат на начинаещи и професионални атлети да подобрят представянето си в залата и спорта.

Controlled Labs се цели да бъде един от лидерите на пазара за хранителни добавки и за сега го постига успешно. Брандът е създаден от професионални атлети, които разбират нуждите на активно спортуващите за по-ефективни тренировки и по-добри резултати.

Постигайте повече с помощта на Controlled Labs

Всеки атлет се стреми да постига повече в избраният от него спорт. За това осъзнава значението на комбинацията между здравословно хранене и интензивни тренировки. Много атлети съчетават разнообразното хранене с хранителни добавки, за да подпомогнат по-бързото развитие на тялото си.

Визията на Controlled Labs е всеки, който тренира да има достъп до хранителни добавки, които да му доставят важни вещества и енергия. Брандът е фокусиран върху подобряване на начина на живот и представянето в спорта, чрез постигане на по-добри резултати.

Експертите на Controlled Labs следят промяната във физиологичните нужди на тялото и създават хранителните добавки по ефикасен начин. За това много от продуктите, които бранда предлага се подобряват с времето. Преди да се пуснат на пазара добавките са тествани и ефектът им е доказан.

Кои от добавките на Controlled Labs може да поръчате от Workout

В нашият сайт Workout.bg ще намерите някои от най-добрите продукти на Controlled Labs, които дават бързи резултати.

  • Orange BrainWash / Nootropic [160 грама, 20 Дози] - за добро настроение и тонус.
  • Orange OxiMega GREENS [318 грама, 60 Дози] - подобрява жизнеността и намалява умората след тренировка.
  • Orange Triad [270 Таблетки, 45 Дози]- намалява ефектите на стреса и подобрява качеството на съня.
  • Orange TRIAD + Greens Powder [412 грама, 30 Дози] - за по-добри енергийни нива през целия ден.

Поръчайте най-подходящият за вас продукт и се присъединете към голямото семейство от доволни клиенти на Controlled Labs.