МЕНЮ
Кошница

Extrifit Sports

51.00 лв.
Купи
Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)

Това, към което се стремят почти всички производители на хранителни добавки, е възможно най-голяма целева група. Целта на Extrifit Sports обаче е съвсем различна. Техните продукти не са за всекиго.

Те са за хора, които са готови на всичко, за да постигнат най-добрите резултати, хора, които не знаят значението на думата „невъзможно“, хора, които не мога да бъдат сломени от нищо. Именно поради това брандът е главен партньор на Чешката федерация по бодибилдинг и фитнес.

Чешкият производител не само предлага огромно разнообразие от продукти, които се отличават с първокласно качество, но и възприема всички хора, които използват тези продукти, като цяла една общност.

Ние от Workout.bg предоставяме на нашите клиенти да са част както от това общество, като им предлага хранителните добавки на Extrifit Sports на изключително изгодни цени.

Какво мотивира Extrifit Sports

Мотивацията на този бранд се корени в мотивацията на хората, които искат да достигнат по-добрата версия на себе си чрез усърдни тренировки. Няма значение да ли сте начинаещи ли сте врели и кипели във фитнес залата – ефектите от хранителните добавки на Екстрифит винаги ще са налице.

Чешкият бранд не просто иска да убеждава потребителите, че предлага само най-добрите продукти. Нужно е само да погледнете официалния сайт и ще видите информация в детайли относно производствения процес на суплементите, получените сертификати и всички важни новини, свързани с дейността на производителя.

Именно поради този стремеж потребителят да бъде максимално информирани екипът на Workout.bg цели същото и затова не само си поставя за цел да разгръща все повече и повече категориите с продукти, но и да дава подробно описание на всеки един от тях – как действа, за кои хора е полезен, какви съставки съдържа.

Какви продукти предлага брандът

В арсенала от хранителни добавки на Екстрифит влизат: протеини, гейнъри, въглехидрати, креатин, аминокиселини, ензими.

И това не е всичко. В богатата им селекция са включени още протеинови барове и витамини и минерали, които са перфектен начин да водите балансирана диета, наситена с полезни за нормалното функциониране на тялото хранителни вещества.

Всички те могат да ви помогнат за редица проблеми като изгаряне на мазнини, подсилване на имунна система, умора, понижаване на холестерол и много други.

Добавките на Extrifit Sports са за тези от вас, които не искат да правят компромиси със здравето си и се целят винаги нависоко.