Yandex
МЕНЮ
Кошница

FITROO by Khabib

3.95 лв.
Купи
3.95 лв.
Купи
4.95 лв.
Купи
2.95 лв.
Купи
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)

Fitroo by Khabib навлезе на българския пазар скоро, но това не пречи брандът да се изстреля сред най-употребяваните протеинови барове. Това се дължи на главният посланик на бранда - Хабиб Нурмагомедов, който е и основател на марката.

Fitroo by Khabib не просто поредният протеинов бар

Успехът на бранда в България и в другите държави е абсолютно обясним, защото това не просто протеинов бар. Това е възпитание на воля, която да ти помогне да надминаваш възможностите си и да постигаш неочаквано добри резултати.

Ако не сте чували за Хабиб Нурмагомедов поправете тази грешка, защото той е един от съвременните спортисти, които заслужават уважение и признание. Хабиб е двукратен световен шампион по самбо и ММА боец, който държи рекорда, за най-дълга серия от победи. Едва ли има друг по-подходящ човек, който да разпространява желанието за победа и волята да не се отказваш.

Така се ражда идеята за Fitroo by Khalib, който олицетворява силата и духа на шампиона. Други известни ММА бойци и медалисти в бойните спортове също признават протеиновия бар като неизменна част от тяхната подготовка преди тренировка.

Възпитайте в себе си волята на победителите

Волята може да бъде възпитана във всеки. Тя е най-важната част от успеха, защото не ви позволява да се откажете, колкото и трудно да е. С помощта на протеиновите барчета, Хабиб Нурмагомедов успява да разпространи силният си спортен дух и воля сред все повече атлети. Те са създадени по уникална формула, която да достави на организма ударна доза протеин за поддържането на чиста мускулна маса.

Ние от Workout .bg се стремим да доставяме най-добрите и полезни продукти за всички атлети. Може да намерите протеинови барове на Fritoo by Khalib с различни вкусове на нашият сайт. Изберете своят любим вкус от:

  • Glazed Protein Bar Premium [50 грама] с вкус на шоколадов чийзкейк.
  • Glazed Protein Bar PRO [50 грама] с вкус на карамел и с вкус на бисквитка.
  • Non-glazed Protein Bar [50 грама]с три вкуса: банан, боровинка с моцарела, брауни солен карамел.
  • Protein Sport Bar [40 грама]с вкусове на шоколад и банан.

Поръчайте си воля и сила на духа със сладък вкус от Workout.bg.