МЕНЮ
Количка

Calcium Magnesium with Vitamin D3

Calcium Magnesium with Vitamin D3
Ново
Calcium Magnesium with Vitamin D3
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Calcium Magnesium with Vitamin D3, 120 каплети
  • SKU: 5017174161548
21.45 лв.
без ДДС: 21.45 лв.
Купи

Интересувате ли се от поддържане на здраво тяло? Желаете ли грижата за най-добрата Ви спортна форма да представлява и грижа за цялостното Ви добро здравословно състояние? Има продукти с естествени съставки, които се насочват право в тези цели – помагат за едновременно поддържане на активен спортен дух и укрепване на здравето.

В Workout.bg ще намерите разнообразие от такива продукти, чиято роля е дa снабдят тялото Ви с комплексна грижа за добра атлетична форма и крепко здравословно състояние. В тази група спада и Holland And Barrett Calcium Magnesium with Vitamin D3.

Какво е Holland And Barrett Calcium Magnesium with Vitamin D3

Holland And Barrett Calcium Magnesium with Vitamin D3 [120 каплети, 40 Дози] представлява хранителна добавка, под формата на капсули, с основни съставки калций, магнезий и витамин D3. Тази комбинация от хранителни вещества прави продуктът по-ефективен, тъй като всяка съставка допълва другите и прави по-лесно усвояването им от организма.

Тялото на всеки (не само на активния спортист) се нуждае от тези важни нутриенти, които играят съществена роля за поддържане нормалната функция на процесите, провеждани в него. От Workout.bg включваме продукти на производителя с над 145 години опит в бранша - Holland And Barrett, тъй като те биват подлагани на стриктен контрол, който да гарантира на потребителя най-доброто качество в хранителните добавки, което парите могат да купят.

Ползи от приема на Calcium Magnesium with Vitamin D3

Основното предназначение на продукта е за поддържане на мускулната функция и за заздравяване на костите.

Приемът на калций е от особено значение за спортистите, тъй като при тях по-често се наблюдава риск от намаляване на нивата му, поради изпотяване. Освен че е от изключителна важност за заздравяване на костите, приемът на калций има благоприятен ефект върху мускулната контракция и понижава вероятността за появата на болезнени мускулни крампи.

Магнезият допринася за усвояването на калция и поддържане на нормалните му нива в кръвта. Той е жизненоважен за превръщането на гликогена в глюкоза, която играе роля на своеобразен източник на енергия по време на физически натоварвания.

При отсъствието на достатъчно количество магнезий тялото може да премине към анаеробен метаболизъм, довеждащ до мускулни спазми и болки. Изследвания показват, че минералът е важен за поддържане на силата и е от съществено значение за оптималния пърформанс по време на тренировки.

Витамин D, пък, подпомага поддържането на костите и регулацията на електролитния метаболизъм, протеиновия синтез и имунната функция.

Суплементът е подходящ за лица, спазващи вегетариански режим на хранене.

Препоръчителен прием: 3 капсули дневно, по време на хранене. Дозата от 3 капсули ще снабди тялото Ви с 10 микрограма Витамин D, 1000 мг калций и 500 мг магнезий.

Информация за продукта
Разфасовка 120 каплети
Производител Holland And Barrett
Дозировка
Една доза 3 каплети
Дози в опаковка 40 дози
Препоръчителен дневен прием Приемайте по 3 каплети дневно.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър