МЕНЮ
Количка

Holland And Barrett

Biotin 1000 mcg
Ново
Производител: Holland And Barrett
Биотин е другото наименование на витамин В7. Името на витамина се свързва със същественото му значение за поддържане на голяма част от функциите в организма, тъй като произтича от „biotos”, което на гръцки означава подхранващ, даващ живот. Една от ключовите роли на биотина в човешкия организъм е за..
9.45 лв.
без ДДС:9.45 лв.
Brewers Yeast 500 mg High Strength
Ново
Производител: Holland And Barrett
Brewers Yeast (бирена мая) се извлича от едноклетъчна гъба, наречена Saccharomyces cerevisiae и се използва за приготвяне на бира. От години тази гъба се отглежда с цел извличането на веществото и включването му в хранителни добавки с полезно действие за човешкия организъм. Бирената мая има богато ..
23.45 лв.
без ДДС:23.45 лв.
Calcium Magnesium with Vitamin D3
Ново
Производител: Holland And Barrett
Интересувате ли се от поддържане на здраво тяло? Желаете ли грижата за най-добрата Ви спортна форма да представлява и грижа за цялостното Ви добро здравословно състояние? Има продукти с естествени съставки, които се насочват право в тези цели – помагат за едновременно поддържане на активен спортен д..
21.45 лв.
без ДДС:21.45 лв.
Calcium with Vitamins D and K
Ново
Производител: Holland And Barrett
Калцият е петият най-разпространен химичен елемент в човешкото тяло, а извън него е най-разпространеният минерал. Той е може би един от най-подценяваните биологични компоненти в нашия организъм, тъй като важността му далеч не се изчерпва с функцията му да изгражда здрави кости и зъби. Снабдяването ..
0.00 лв.
без ДДС:0.00 лв.
Complete B / Vitamin B-Complex
Ново
Производител: Holland And Barrett
Витамини от крупа Б? Добре, звучи като нещо здравословно, нали? Тук говорим а такъв вид хранителна добавка, която отговаря за крепкото състояние на мозък, гръбначен мозък и нервна система. Нашата работа е да ви осигурим всички необходими съставки, които да ви поддържат здрави, независимо от това, к..
25.95 лв.
без ДДС:25.95 лв.
Fast Acting Liquid Vitamin D3 / 100 IU per Drop [60 мл]
Ново
Производител: Holland And Barrett
Един от най-подценяваните, но същевременно жизненоважен витамин, е витамин D. За тялото той носи безкраен набор от ползи като някои от тях са описвани още от древността, когато хората са имали подобни проблеми, каквито изпитват някои сред нас и до днес. Защо, обаче с годините сме си позволили да не..
24.45 лв.
без ДДС:24.45 лв.
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)