Yandex
МЕНЮ
Кошница

Holland And Barrett

Показва 1 до 24 от 74 (4 страници)

Holland And Barrett е една от най-големите компании за хранителни добавки в света. Тя има над 1300 физически магазина в общо 16 държави, като историята ѝ започва през далечната 1870 г. Едва ли бихме могли да се съмняваме в качеството на продуктите на марката, като имаме предвид успехите, които е имала в продължение на 152 години.

В момента тя е един от най-предпочитаните брандове за хора, които искат да поддържат здравословно състояние, консумирайки само висококачествени храни и хранителни добавки. Именно заради това огромно търсене ние от Workout.bg също сме включили богатата селекция от добавки в нашия онлайн магазин.

Защо Holland And Barrett е лидер в хранителните добавки

Пазарът за хранителни добавки е толкова голям, че конкурирането между различните производители става все по-трудно и по-трудно. Постоянно се основават нови брандове, търсят се иновативни начини за производство на хранителни добавки чрез невиждани никъде технологии.

Колкото и те да се опитват да се надпреварват обаче, има брандове като Holland And Barrett, които няма защо да се притесняват, че някой ще ги измести.

Понякога единственото необходимо доказателство за постиженията на един бранд може да бъде времето. Времето, през което е успял да се задържи на пазара и да удовлетворява своите клиенти с високите стандарти за качество, които поддържа.

Компанията е печелила 8 награди в различни видове конкурси, като някои от тях са за най-добра натурална козметика и за обслужване на клиенти.

От Холанд и Барет знаят, че не е важно единствено да получаваш, но и да даваш. Затова и тяхната благотворителната фондация Healthy hope се фокусира върху здравето и благосъстоянието, здравното образование и защита на околната среда.

Всичко това е в основата на успеха на Holland And Barrett.

Какви добавки предлага компанията

Едва ли ще можем в няколко реда да изброим абсолютно всички продукти, които производителят предлага. Те са подходящи както за хора, които имат дефицит от витамини и минерали и искат да подобрят своята имунна система, както и за такива, които искат да триумфират във фитнес залата и използват гейнъри, креатин, протеин, казеин, аминокиселини, както и много други.

Сред най-продаваните продукти ще откриете такива, съдържащи колаген за здрава кожа и кости, калций, желязо. Освен в онлайн магазина на Workout.bg ще откриете и висококачествени био храни протеинови барове, енергийни напитки, натурални масла и още много други.

Имайте предвид, че всички изброени по-горе продукти са само малка част от широката гама суплементи, които можете да закупите от нашия сайт на най-атрактивни цени.