МЕНЮ
Количка

Complete B / Vitamin B-Complex

Complete B / Vitamin B-Complex
Ново
Complete B / Vitamin B-Complex
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Complete B / Vitamin B-Complex, 100 каплети
  • SKU: 5017174012505
25.95 лв.
без ДДС: 25.95 лв.
Купи

Витамини от крупа Б? Добре, звучи като нещо здравословно, нали?

Тук говорим а такъв вид хранителна добавка, която отговаря за крепкото състояние на мозък, гръбначен мозък и нервна система. Нашата работа е да ви осигурим всички необходими съставки, които да ви поддържат здрави, независимо от това, което целите в края на тренировъчния си път.

Съставки в Holland And Barrett Complete B / Vitamin B-Complex [100 каплети, 50 Дози] като тиамин, рибофлавин, ниацин и витамин Б5 са наистина ценни за правилното развитие на организма както в спорта, така и извън него на ежедневна база.

Защо да се доверите на Holland And Barrett Complete B / Vitamin B-Complex [100 каплети, 50 Дози]

Продукт от такъв калибър е важно да бъде приеман най-вече заради неговата достъпност и заради това, че не коства абсолютно нищо. Ако сте от хората, които постоянно искат да усещат прилив на енергия и лекота в същото време, то сте един вид длъжни да приемате продукт от този вид.

В нашия онлайн магазин ще намерите още доста такива продукти, които да ви направят още по-урепнали, още по-можещи и най-вече още по-сигурни в собствените си възможности. Дори и да сте започнали вчера в залата, вие заслужавате да получите най-доброто за максимално бързо време!

Защо да се доверите на Workout.bg

Ние от онлайн магазин за хранителни добавки Workout.bg винаги сме искали да бъдем полезни и точно това бе и водещата идея да започнем да работим върху този проект. Желанието ни бе всеки от вас – нашите лоялни и здрави клиенти, обичащи спорта във всичките му измерения, да имат безпрепятствен достъп до всякакви на вид суплементи!

Заповядайте в онлайн рафтовете ни, за да се насладите на перфектните ни и балансирани вкусове на протеини, на невероятните и несъздаващи проблеми на стомаха суплементи за отслабване и т.н. Тук ще откриете и още много предложения, които със сигурност ще се впишат идеално във вашата диета!

Очакваме ви!

Информация за продукта
Разфасовка 100 каплети
Производител Holland And Barrett
Дозировка
Една доза 2 каплети
Дози в опаковка 50 дози
Препоръчителен дневен прием Приемайте по 2 каплети дневно

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър