МЕНЮ
Кошница
Holland And Barrett Vitamin C & Zinc Lozenges / Immune System Support

Holland And Barrett Vitamin C & Zinc Lozenges / Immune System Support

 • Наличност: По заявка
 • Модел: Vitamin C. Zinc Lozenges / Immune Support, 60 подезични таблетки
 • Добавен на: 2022-01-21
 • SKU: 5017174053515
14.95 лв.
Купи
Бърза поръчка

Витамин C е есенциален или още незаменим нутриент, който тялото ни не може да създаде самостоятелно. Освен това той е и водоразтворим, т. е. организмът ни може лесно да го изхвърли при протичане естествените отделителни процеси в тялото. Тези фактори, заедно с нуждата на тялото ни от витамина за поддържане на някои естествени процеси в него, правят засилена необходимостта от оптимален и балансиран прием на витамина.

Различни комбинации на аскорбиновата киселина (витамин C) с други съставки подобряват усвоимостта и спомагат за по-дългото присъствие на нутриента в тялото. Именно такава Ви представяме тук в Workout.bg.

Характеристика на Vitamin C & Zinc Lozenges Immune System Support

Holland And Barrett Vitamin C & Zinc Lozenges / Immune System Support [60 Подезични таблетки , 30 Дози] е хранителна добавка, предлагаща бустерно снабдяване с витамин C, облагородено с няколко подобряващи съставки. За подпомагане полезните свойства на L-аскорбата (витамин C), тази хранителна добавка е обогатена с цинк, екстракт от ацерола, семена от касис, цитрусови биофлавоноиди и екстракт от шипка.

Суплементът предоставя на тялото Ви чудесна доза витамин C (300 мг в таблетка), оформена в таблетки, предназначени за консумиране посредством поставяне под езика. Тази формула спомага за удълженото разтваряне на съставките и тяхното постепенно усвояване.

Продуктът може да се използва от вегетарианци или вегани, тъй като не съдържа никакви следи от животински продукти и техни производни.

Употреба на Holland And Barrett Vitamin C & Zinc Lozenges

Препоръчан от производителя прием: по 1 таблетка сутрин и вечер. Таблетката да се поставя под езика и да се смуче бавно. Ако симптомите продължават, потърсете медицински съвет. Продуктът не е предназначен за дългосрочна употреба. Не превишавайте указаната от производителя доза.

Основното предназначение на Holland And Barrett Vitamin C & Zinc Lozenges / Immune System Support [60 Подезични таблетки , 30 Дози] е за подкрепа на имунната система.

Цинкът, съдържащ се в суплемента може да спомогне за поддържане здравословното състояние на когнитивните функции. Този минерал също така участва във важните процеси на синтез на ДНК и протеини.

Поради антиоксидантното действие на двете основни съставки на Holland And Barrett Vitamin C & Zinc Lozenges с неговия прием може да помогнете на тялото Ви да предотврати настъпването на преждевременно застаряване. Това е така, тъй като оксидативният стрес, срещу който се борят двата антиоксиданта, може да предизвика не само „остаряване“ на клетките, но и значително увреждане.

В Workout.bg вярваме в здравословния начин на живот, затова насърчаваме благоприятната физическа активност и нормалното хранене. Възползвайте се от нашите достъпни цени, които поставяме така че да можете да си осигурите заслужаваното от Вас качество, за да поддържате крепкото си здраве и страхотната си физика.

Информация за продукта
Разфасовка 60 подезични таблетки
Производител Holland And Barrett
Дозировка
Една доза 2 подезични таблетки
Дози в опаковка 30 дози
Препоръчителен дневен прием Приемайте по две дози дневно.

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение
Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър
Тест за сигурност

Нашите експерти съветват да използвате тази хранителна добавка:

 • в тренировъчни дни - след тренировка
 • в нетренировъчни дни - сутрин или при някое от междинните хранения.

Използват го както активни хора, така и такива, които не влагат кой знае колко чести усилия в тренировки.

Полезните свойства на суплемента могат да се изразят в следното потенциално действие:

 • Повишаване на имунитета и биологичните защитни сили на организма;
 • Протекция срещу настъпване на оксидативни увреждания;
 • Противовъзпалителен и антимикробен ефект;
 • Спомагателен ефект за регенерация след физическо натоварване.

Спортове с топка:

 • Футбол;
 • Волейбол;
 • Тенис.

Бойни спортове:

 • Смесени бойни изкуства (ММА);
 • Муай-тай;
 • Борба.

Силови спортове:

 • Фитнес.