МЕНЮ
Количка

KT SportLine L-Carnitine 500 mg

KT SportLine L-Carnitine 500 mg
KT SportLine L-Carnitine 500 mg
  • Наличност: В наличност
  • Модел: L-Carnitine 500 mg 60 капсули, 30 Дози
30.00 лв.
без ДДС: 30.00 лв.
Купи
БЪРЗА ДОСТАВКА ДО ВРАТА
ВИСОКО КАЧЕСТВО
ПОДАРЪЦИ СЪС ВСЯКА ПОРЪЧКА
НАЙ-ДОБРИ ЦЕНИ

Случвало ли ви се е да отворите онлайн магазин за хранителни добавки и да се чудите кой продукт е най-подходящ за вас? Различните характеристики често ни объркват и вместо да ни помогнат да направим правилния избор, ни влияят негативно, а така изгубваме внимание и търпение.

Интернет източници постоянно ни заливат със съмнителна или невярна информация и гарантират безпочвено за това, което твърдят. Коректни или не, в края на деня е важно вие сами да направите правилния избор. За тази цел е необходима информираност.

В онлайн магазина на Workout.bg ще можете да избирате какво точно ви трябва, кой вид л-карнитин ще бъде най-ефективен. Ние само ще ви дадем подробна информация, а решението ще направите вие.

Защо да изберем KT SportLine L-Carnitine 500 mg

В борбата с изгарянето на мазнини често можем да се почувстваме демотивирани. Тренировките ни се струват безполезни, а липсата на бърз резултат ни отказва да продължаваме. Затова KT SportLine L-Carnitine 500 mg може да бъде нашият най-добър помощник в редуцирането на нежеланото тегло.

На пазара постоянно се сблъскваме с всякакви разновидности л-карнитин. Вместо голямото множество видове да ни помогне, то ни обърква още повече и ни отклонява от постигането на желаното.

Получаваме противоречива информация, не можем да се спрем на точния продукт и така не намираме смисъл дори в закупуването на такъв. А смисъл има!

Workout.bg – с грижа за нашите клиенти

От Workout.bg вярваме, че ще направите правилния избор и ще се доверите на нашата професионална преценка. Сред безбрежното море от информация и продукти ние ще успеем да ви насочим във вярната посока.

Информация за продукта
Разфасовка 60 капсули
Производител KT SportLine
Дозировка
Една доза 2 капсули
Дози в опаковка 60 капсули
Препоръчителен дневен прием 2 капсули
Л-Карнитин
Л-Карнитин 1000 МГ/доза

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър