Yandex
МЕНЮ
Кошница

KT Sportline

80.00 лв.
Купи
90.00 лв.
Купи
25.00 лв.
Купи
30.00 лв.
Купи
4.90 лв.
Купи
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)

Всеки, който се е борил с излишните мазнини знае колко много ресурси се изискват, за постигане на резултати. И въпреки, че тайната за сваляне на излишните килограми е много проста, малко хора успяват да постигнат желаните резултати.

Спортът и здравословното хранене вървят ръка за ръка, когато става въпрос за горене на излишните мазнини. Трудно е обаче да преценим, кой е най-ефективният продукт, който да ни помогне да си набавим полезни вещества и да избегнем приема на вредните храни.

Здраво и красиво тяло с KT Sportline

KT Sportline е бранд, който цели да помогне на спортуващите хора да видят промяна във фигурата си по-скоро. Създателите на бранда много добре знаят колко много ресурси и усилени тренировки са нужни за постигането на здраво и красиво тяло. Мисията им е да създадат серия от продукти, които да забързат процеса на горене на мазнини. Хранителните добавки обединяват в себе си полезни вещества от много храни, като помагат на организма да усвои веществата бързо.

Брандът разпространява идеята, че всеки може да постигне желаната фигура с постоянство. Визията на KT Sportline е за свят, в който всеки ще бъде влюбен в тялото си ще полага грижи за него.

Кои от продуктите на KT Sportline може да закупите от нашия сайт

Workout събира продукти на много известни марки в портфолиото си, а KT Sportline е една от тях. От нашият сайт може да поръчате следните продукти:

  • KT SportLine L-Carnitine 500 mg - използвайте го за повишаване на изгорените мазнини
  • KT SportLine Burn 1 Starter 900 mg - продуктът осигурява енергийна подкрепа и премахва излишните течности от тялото
  • KT SportLine Protein Muffin [2 x 50 грама] с вкус на шоколад - осигурява нужното количество протеин

Постигнете мечтаната фигура с продуктите, които ще намерите в сайта Workout.bg. Направете поръчка за определена сума и се възползвайте от безплатната доставка до дома ви.