МЕНЮ
Количка

Levro L-Carnitine Liquid 125000

Levro L-Carnitine Liquid 125000
Levro L-Carnitine Liquid 125000
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Levro L-Carnitine Liquid 125000, 1000 МЛ
49.95 лв.
без ДДС: 49.95 лв.
Купи
БЪРЗА ДОСТАВКА ДО ВРАТА
ВИСОКО КАЧЕСТВО
ПОДАРЪЦИ СЪС ВСЯКА ПОРЪЧКА
НАЙ-ДОБРИ ЦЕНИ

Винаги когато наближават летните месеци правим обещания със себе си – ще използваме времето, за да успеем да постигнем желаното и да изваем перфектното тяло. За тази цел безспорно са нужни мотивация и усърдни тренировки.

За да може обаче целта да не е просто блян, а реален резултат, който да ни достави удовлетворението от нашия труд, трябва да бъдем стриктни относно това с какво подпомагаме естествените процеси в тялото.

Защо Kevin Levrone Levro L-Carnitine Liquid 125000 [1000 мл, 125 Дози] ще отговори на вашите очаквания

Искаме да стопим мазнините. И го искаме бързо. „Реалисти“ са ви казвали, че е невъзможно качествените резултати да се постигнат по този начин. За тях е нужно търпение, умереност и бавни стъпки. Търпението обаче често не ни дава това, което искаме.

Търпението може да се окаже наш враг, може да демотивира, да възпира динамиката на ежедневието, което искаме да използваме, за да изпълним целите си. То може да не ни даде това, което искаме.

Kevin Levrone Levro L-Carnitine Liquid 125000 обаче напълно, без да иска нищо в замяна, ще предостави на тялото ни необходимото.

Ние можем да контролираме своите мисли и чувства и да проявяваме силен дух и издръжливост във фитнес залата, но не можем да контролираме тези процеси в тялото, които са бариера пред триумфа.

Затова Kevin Levrone Levro L-Carnitine Liquid 125000 ще ви помогне да стопите излишните мазнини по-бързо, като резултатите от него ще ви мотивират да продължавате с иначе изтощителните тренировки.

Вашето доверие е мотивацията на Workout.bg

Гордостта е порок. Затова не трябва да се стремим към нея. Това, което ни свързва с нашите клиенти, са взаимоотношенията, които се опитваме да изградим с тях.

Отзивчивостта и решителността са качествата, за които знаем, че са в основата на нашия екип. Ние от Workout.bg ще се радваме да ви помогнем да постигнете нужните резултати в редуцирането на теглото.

Информация за продукта
Разфасовка 1000 МЛ
Производител Kevin Levrone
Дозировка
Една доза 8 МЛ
Дози в опаковка 125 дози
Препоръчителен дневен прием 1 доза
Белтъчини
Протеин 4 МГ
Л-Карнитин
Л-Карнитин 1000 МГ

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър