Yandex
МЕНЮ
Кошница
Naturalico Superfood Bar

Naturalico Superfood Bar

 • Наличност: В наличност
 • Модел: Naturalico Superfood Bar, 45 грама
 • Добавен на: 2022-04-21
3.00 лв.
Купи
Бърза поръчка

Когато искаме да спазваме строга диета, за да бъдат тренировките във фитнеса максимално ползотворни, често трябва да жертваме онези храни, които са най-вкусни, а това са най-вече десертите.

Това е нормално, тъй като в повечето масово произведени десерти се съдържа високо количество захар, висококалорични са и затова сме принудени да ги отстраним от хранителния си режим.

Това обаче не означава, че не можем да им намерим такъв заместител, който да се окаже не само по-полезен, но и много по-вкусен. А правилният заместител за вас може да бъде Naturalico Naturalico Superfood Bar – протеиново барче, което да ви снабди с оптималното количество протеин.

В онлайн магазина на Workout.bg всеки има възможността да се възползва висококачествените продукти, които предлагаме, за да преоткрие себе си и да започне да води по-здравословен начин на живот.

Предимства на Naturalico Naturalico Superfood Bar

Няма как да изградите желаното тяло, без да направите някои жертви. Това е неоспорим факт, който всеки занимаващ се с фитнес човек, трябва да приеме. Въпреки всичко няма нищо лошо в това да направим така, че да намалим тези „жертви“.

Независимо дали професионално се занимавате със спорт, или просто искате да поддържате добра форма, балансираната диета е жизненоважна. Тя е ключов фактор не само за външния ви вид, но и за вашите жизненост и здраве.

Поради тази причина е необходимо да се храните така, че да осигурявате на тялото си онези нутриенти, които могат най-много да ви дадат енергия, за да се справяте с интензивните тренировки.

Понякога обаче се случва така, че сме възпрепятствани от динамиката на ежедневието и нямаме възможността да сме напълно стриктни откъм храненето. В такива моменти на помощ идва Naturalico Naturalico Superfood Bar, който има силен засищащ ефект и съдържа голямо количество протеин.

Обикновено най-полезните продукти са асоциирани с липса на вкус. В този случай това не е така, тъй като това барче може да бъде най-добрата алтернатива на някоя вафла, шоколад или друг вид сладко.

Когато го консумирате, правите едновременно две неща – снабдявате се с протеин и се наслаждавате на добрия вкус. Дори и да не се занимавате сериозно със спорт, този протеинов бар може да ви бъде от полза. Затова е добре винаги да ви се намира под ръка.

Workout.bg – с грижа за вашето здраве

Физическите упражнения са един от основните елементи на здравословния начин на живот. Ние от Workout.bg знаем този факт и затова искаме да предоставим на нашите клиенти възможността да се грижат за себе си. А това правим, като им предлагаме подбрани висококачествени продукти.

Информация за продукта
Разфасовка 45 Г
Производител Naturalico
Хранителни стойности
Калории 363 kcal
Белтъчини
Протеин 10.9 Г
Въглехидрати
Фибри 5.4 Г
Въглехидрати 54 Г
От които захари 39.2 Г
Мазнини
Мазнини 12.9 Г
От които наситени 7.1 Г
Сол
Сол <0.1 Г

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение
Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър
Тест за сигурност

Нашите експерти съветват да използвате тази хранителна добавка:

 • в тренировъчни дни - след тренировка
 • в нетренировъчни дни - сутрин или при някое от междинните хранения.

Използват го както активни хора, така и такива, които не влагат кой знае колко чести усилия в тренировки.

Някои от ползите от приема на този протеинов бар са:

 • Високо съдържание на протеин;
 • Силен засищащ ефект;
 • Перфектна алтернатива на всеки десерт.

Спортове с топка:

 • Футбол;
 • Волейбол;
 • Тенис.

Бойни спортове:

 • Смесени бойни изкуства (ММА);
 • Муай-тай;
 • Борба.

Силови спортове:

 • Фитнес.