Yandex
МЕНЮ
Кошница
Nutrend Enduro Isodrinx 5 packs
-20 %

Nutrend Enduro Isodrinx 5 packs

 • Наличност: В наличност
 • Модел: Enduro Isodrinx 5 packs, 5 x 35 грама
 • Добавен на: 2022-04-21
До края на офертата остават:
Дни
Часа
Минути
Секунди
8.80 лв.
11.00 лв.
Купи
Бърза поръчка

Обичате ли да подлагате тялото си на високоинтензивни тренировки, така че за по-малко от 1 час да завършите с удовлетвореност ежедневното си натоварване, след постигане на Вашия максимум? Или предпочитате да удължите времетраенето на ежедневната си тренировка, за сметка на нейната интензивност, така че да възпитавате организма си към по-продължителна издръжливост?

А може би сте от максималистите, които редуват тренировки с висок интензитет и умереноинтензивни, но продължителни такива, за да развият оптимално своята физика и да тренират всички характеристики на тялото си?

И в трите случая имате нужда от адекватна хидратация и допълнително зареждане с енергия, така че да осигурите добра производителност през цялото време на тренировката. В Workout.bg може да намерите изгоден продукт, който да отговори на тази нужда.

Какво е Nutrend Enduro Isodrinx 5 packs

Nutrend Enduro Isodrinx 5 packs [5 x 35 грама] представлява спортна хранителна добавка, фомулирана в прахообразна субстанция, която се използва за направа на енергетични напитки. Този продукт се състои от 5 пакетчета разтворим прах, като всяко пакетче представлява единична доза, която може да послужи за създаване на изотоничен или хипотоничен разтвор.

Избирайки Nutrend Enduro Isodrinx 5 packs, Вие всъщност избирате 5 енергийни напитки, които можете да модифицирате в зависимост от характера и продължителността на предстоящата Ви тренировка.

Как да избера подходящата концентрация на Nutrend Enduro Isodrinx

Когато имате нужда от скоростна и ефективна рехидратация, по-ултимативният вариант е да изберете хипотонична концентрация на напитката. Това се постига чрез използване на по-голямо количество вода (указано на опаковката) за разтваряне на суплемента. По този начин ще си осигурите по-ниска концентрация на въглехидрати и соли от тази в кръвта.

Употребата на Nutrend Enduro Isodrinx като хипотонична напитка се препоръчва за предварителна хидратация на тялото при по-къси тренировки, както и за по-дълги такива или при горещо време.

За да си осигурите повече енергия, посредством освобождаване на въглехидратите, е нужно да използвате изотонична концентрация на суплемента. Това може да постигнете като използвате по-малко количество вода (посочено на етикета) за разтваряне на сашето, което ще доведе по-висока концентрация на продукта.

Изотоничната напитка, получила се чрез разтварянето на Nutrend Enduro Isodrinx е предназначена за тренировки, които са с висока интензивност и по-къса продължителност. Тяхната изотонична концентрация е по-близка до тази на кръвта, което ще Ви доносе повече енергия и електролити от хипотоничната и ще отнеме повече време за навлизане в кръвния поток. Усвояването на веществата в случая, ще изразходи повече енергия.

Може да разгледате и другите страхотни предложения на Workout.bg, които могат да запълнят всяко липсващо звено в спортната Ви подготовка.

Информация за продукта
Разфасовка 5 х 35 Г
Производител Nutrend
Дозировка
Една доза 35 Г
Дози в опаковка 5 дози
Начин на употреба Разтворете 35 г (една мерителна лъжица) в 500 мл вода за изотонична напитка | Разтворете 35 г в 700 мл вода за хипотонична напитка
Продуктът съдържа следните съставки
Съставки Продуктът съдържа фолат, биотин, витамин C, витамин E, витамин B2, витамин B1, витамин B3, витамин B5, витамин B6, витамин B12,
Хранителни стойности
Калории 134 kcal
Белтъчини
Протеин 0 Г
Въглехидрати
Фибри 0 Г
Въглехидрати 32. 5 Г
От които захари 30 Г
Мазнини
Мазнини 0 Г
От които наситени 0 Г

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение
Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър
Тест за сигурност

Нашите експерти съветват да използвате тази хранителна добавка:

 • в тренировъчни дни - след тренировка
 • в нетренировъчни дни - сутрин или при някое от междинните хранения.

Използват го както активни хора, така и такива, които не влагат кой знае колко чести усилия в тренировки.

Nutrend Enduro Isodrinx 5 packs [5 x 35 грама] е професионален спортен продукт, който служи за:

 • Хидратиране на организма по време на засилена двигателна активност;
 • Снабдяване на тялото с нужните електролити и витамини;
 • Източник на енергия, добита чрез усвояването на въглехидрати;
 • Способстване за добрата производителност по време на физическо натоварване;
 • Освежаване и ободряване на организма.

Спортове с топка:

 • Футбол;
 • Волейбол;
 • Тенис.

Бойни спортове:

 • Смесени бойни изкуства (ММА);
 • Муай-тай;
 • Борба.

Силови спортове:

 • Фитнес.