Yandex
МЕНЮ
Кошница
PectiPure Modified Citrus Pectin 600 mg
-20 %

SWANSON PectiPure Modified Citrus Pectin 600 mg

 • Наличност: По заявка
 • Модел: PectiPure Modified Citrus Pectin 600 mg, 60 капсули
 • Добавен на: 2022-04-11
 • SKU: 087614024189
До края на офертата остават:
Дни
Часа
Минути
Секунди
38.00 лв.
47.50 лв.
Продуктът е временно изчерпан!
Оставете имейл и получете известие при нова наличност и вземете специална отстъпка!

SWANSON PectiPure Modified Citrus Pectin 600 mg [60 капсули, 60 Дози] е хранителна добавка добита от кората и целулозата на цитрусови плодове със засилен детоксикиращ ефект над организма на клетъчно ниво.

Основното му приложение в спортната медицина е като засилващ организма и имунитета хомеопатичен продукт, с висока концентрация на цитрусов пектин.

Неговото най-голямо предимство се изразява в чистота на суровината, от която се произвежда, както и от ползотворните ефекти галактуроновата киселина, върху стомашната стена и нервната система.

Какви са ефектите на галактуроновата киселина над тялото

Силата на SWANSON PectiPure Modified Citrus Pectin 600 mg [60 капсули, 60 Дози] е най-вече намерена при редовна употреба в нормална дневна доза от 1 капсула на ден.

При редовен прием, вашето тяло ще засили своята защита като същевременно ще се сдобие със силен антиоксидативен ефект върху стените на клетките.

С този продукт вие ще подпомогнете прочистването на системата си на молекулярно ниво, премахвайки токсините и нежеланите вещества от тялото.

Бързото усвояване на този продукт се дължи на ниското му атомно число, което гарантира лекотата на тялото. Ефектите над черния дроб са позитивни, тъй като цитрусовият пектин се метаболизира чрез ензимни процеси в чернодробните клетки.

SWANSON PectiPure Modified Citrus Pectin 600 mg [60 капсули, 60 Дози] - за всеки спортист

Усвояването на веществата в тялото се извършват на няколко нива – на клетъчно, над клетъчно и молекулярно ниво. Ефективността на усвояване на хранителни вещества, витамини и минерали от клетките зависи от здравината на тяхната клетъчна стена.

При навлизане и допир до свободни радикали с анионен заряд, клетките натрупват нарушавания в клетъчната си структура. Това има директен и изявен ефект над силата на организма, както и неговата способност да заменя нарушените или умиращи клетки в тялото.

Особено засегнати от това могат да бъдат чернодробните процеси, които се отразяват на нивата на хемоглобина, а това се отразява на силата на тялото и цялостното усещане на отпадналост.

Уникалното при изборите възможни на Workout.bg

Това, което е уникално при пазаруването от Workout.bg, е фактът, че на където и да се обърнете, вие можете да намерите подходящо предложение на още по-подходяща цена.

Ако целта ви е да се снабдите с първокачествени хранителни добавки с доказан произход, то Workout.bg е правилното място за вас.

Информация за продукта
Разфасовка 60 капсули
Производител SWANSON
Дозировка
Една доза 1 капсула
Дози в опаковка 60 дози
Препоръчителен дневен прием Приемайте по 1 капсула дневно
Продуктът съдържа следните съставки
Съставки Продуктът съдържа цитрусов пектин
Ивайло Ставрев 17/06/2022

Купих това за баба ми, когато разбрах, че развива симптоми на бъбречно заболяване. Тя задържаше много вода в краката и глезените си и имаше болка в бъбреците. Казах й да започне да приема една капсула веднъж дневно и тя го направи. В рамките на само няколко дни след приема на това, задържането на вода спря и болката намаля.

Павел Цветанов 22/05/2022

Този продукт беше на разумна цена. Не разстрои стомаха ми и не причини многократни пътувания до банята. Въпреки това се храня по-здравословно след рак в стадий 4. Харесвам го и се чувствам страхотно, когато го вземам.

Марин Чернев Реален клиент 13/05/2022

Взех само една бутилка и усетих разликата. Определено ще поръчам отново. Усещам, че работи. Възвърнах силата си и се чувствам по-енергичен благодарение на него. Приемам го с надеждата, че помага за намаляване на тумора, който откриха в мозъка ми.

Димитър Добрев 12/05/2022

Използвам този PectiPure на Swanson от около година. Има огромна разлика в подуването на глезените ми и премахва болката в краката. Чувствам се много по-добре. Определено ще продължа да използвам този продукт.

Калоян Радев Реален клиент 12/05/2022

Проучих, че множество проучвания имат ценни доказателства, че може да помогне на тези, които имат рак, и дори на хора с болка и възпаление. Това наистина е страхотен продукт и е сравнително евтин за тези неща, които получавате. Скоро ще купя още! Това наистина ми помогна!

Костадин Парушев Реален клиент 12/05/2022

Това ми беше препоръчано от диетолог. Едно от нещата, които много ми харесват в продукта е, че е лесен за преглъщане. Никога не съм имал проблеми с добавките на Swanson и ще продължа да купувам.

Радостин Цонев Реален клиент 23/04/2022

Чувствам, че има много ползи от този PectiPure Modified Citrus Pectin. Добър продукт на добра цена. Освен това изглежда намали подуването на глезена ми. Единственият недостатък е, както при повечето, че може да причини запек.

Мими Тодорова 23/04/2022

Откакто го приемам се чувствам много по-добре.

Напишете мнение
Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър
Тест за сигурност

Нашите експерти съветват да използвате тази хранителна добавка:

 • в тренировъчни дни - след тренировка
 • в нетренировъчни дни - сутрин или при някое от междинните хранения.

Използват го както активни хора, така и такива, които не влагат кой знае колко чести усилия в тренировки.

Това усвояване помага с:

 • Прекратяване на оксидативния ефект над черния дроб;
 • Подобряване на функцията на пречиствателната система;
 • По-здравословна и силна кръвна плазма;
 • Подобрена функция на сърдечно-съдовата система;
 • Намален стрес над клетките;
 • По-добри енергийни нива и тонус на мускулатурата.

Спортове с топка:

 • Футбол;
 • Волейбол;
 • Тенис.

Бойни спортове:

 • Смесени бойни изкуства (ММА);
 • Муай-тай;
 • Борба.

Силови спортове:

 • Фитнес.