МЕНЮ
Количка

Glutamine 1250 150/300 капсули

Glutamine 1250 150/300 капсули
Glutamine 1250 150/300 капсули
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Glutamine 1250, 150/300 капсули
27.95 лв.
без ДДС: 27.95 лв.

Опции

Купи

Глутаминът е неесенциална (ендогенна) аминокиселина, тъй като човешкият организъм го произвежда самостоятелно. Въпреки това, когато използваме тялото си за определени активности, както и поради многото процеси, в които глутаминът участва, нерядко се случва синтезираният по естествен път глутамин да се окаже недостатъчен.

Така и след високоинтензивни тренировки количеството глутамин в кръвта намалява значително (почти наполовин). Именно тогава, обаче, тялото ни се нуждае до голяма степен от него, тъй като той бууства белтъчния синтез и подпомага действието на хормоните, които са отговорни за увеличаването на мускулната маса.

Това прави глутамина изключително подходящ за спортните ентусиасти, които желаят да таргетират повишаването на мускулния растеж, вследствие на интензивни тренировки.

Друго полезно свойство на аминокиселината е участието ѝ за произвеждането на глутамат, който има силно антиоксидантното действие.

Какво получавате от OstroVit Glutamine

Тъй като помага за регенерацията на мускулите и има действие срещу появата на тежка мускулна треска, е изключително подходящо OstroVit Glutamine 1250 [150 капсули, 38 Дози] да се приема след тренировка.

Ако обичате да извличате максимума от своите тренировки и се стремите да достигате все по-интензивни натоварвания, този продукт е точно за Вас. Той ще Ви помогне да постигате все по-добри резултати, при все по-удовлетворяващи сесии.

Workout.bg Ви доближава до заветните цели

Ние от Workout.bg знаем как се върви по пътя към достигане на най-добрата версия на себе си. Затова Ви предлагаме високо качество, което би задоволило изискванията и на най-взискателния потребител.

Вярваме, че с нас може да постигнете смелите си цели и сме готови да Ви помогнем да изберете най-подходящите продукти в процеса на Вашето израстване и самоусъвършенстване.

Информация за продукта
Разфасовка 150/300 капсули
Производител OstroVit
Дозировка
Една доза 4 капсули
Дози в опаковка 38/75 дози
Препоръчителен дневен прием 1 доза

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър