МЕНЮ
Кошница

Born Winner

3.48 лв.
Купи
3.80 лв.
Купи
2.99 лв.
Купи
3.00 лв.
Купи
45.48 лв.
Купи
33.48 лв.
Купи
45.48 лв.
Купи
3.50 лв.
Купи
23.88 лв.
Купи
38.28 лв.
Купи
3.79 лв.
Купи
Показва 1 до 12 от 12 (1 страници)

Протеиновите барове набират все по-голяма и по-голяма популярност. Това не е случайно, тъй като са перфектното решение, когато се чувствате гладни, но нямате времето да се заредите с необходимия запас от енергия.

Ето защо Born Winner вече 10 години е един от лидерите в производството на висококачествени протеинови барове, които не само съдържат в състава си множество полезни за организма вещества, но и се предлагат на топ цени.

Доказателство за успеха на този бранд е фактът, че хора от различни държави разчитат предимно на него, за да си осигуряват енергията, за да избутат натоварващата работна седмица.

Барчетата на Born Winner се произвеждат във фабрики в Англия, Германия, Италия и други европейски страни. За производството им се използват последните технологии и методи, които да гарантират за превъзходните вкусови качества.

Именно заради гореспоменатите причини ние от Workout.bg смятаме, че сме взели правилното решение, като сме включили продуктите на ФИТ СПО в категориите на нашия онлайн магазин.

На какво се дължи успехът на Born Winner

Отговорът е много прост – на удовлетворението, което потребителите получават. Не е особено лесно да се поддържа здравословно състояние посредством строга диета. Изкушенията са толкова много, че е едва ли не невъзможно да се въздържите от това да си хапнете някой и друг десерт.

Обикновените десерти, които масово се произвеждат обаче, са наситени с вредни вещества, които могат да повлияят негативно върху вас и да ви попречат да достигнете до възможно най-добрите резултати във фитнес залата.

Протеиновите барчета на ФИТ СПО обаче са перфектният заместител. Те не само не съдържат високо количество захар и въглехидрати, но и притежават неустоим вкус, който със сигурност ще ви убеди, че това са най-добрите протеинови блокчета.

Какви продукти предлага брандът

Те могат да бъдат ключови за постигането на каквито и да било цели – изгаряне на мазнини, издръжливост, потискане на апетита, качване на мускулна маса. Разбира се, не е препоръчително да използвате баровете като заместители на редовния хранителен режим, но когато чувствате, че сте гладни и искате да потиснете апетита за няколко часа, със сигурност бихте могли да се възползвате от техния ефект.

Born Winner предлага и други видове продукти – протеини, протеинови хапки и много други натурални храни, които не съдържат никакви консерванти.

Сред вкусовете, с които брандът разполага, са шоколад, кокос, годжи бери, боровинки, череша, портокал и още много други.

Всеки човек има различни предпочитания и вкусове. Затова в онлайн магазина на Workout.bg сме събрали възможно най-много протеинови барове с вкусове, които да задоволят напълно вкусовите ви рецептори.