МЕНЮ
Количка

Citrulline Malate Powder

Citrulline Malate Powder
Citrulline Malate Powder
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Citrulline Malate Powder 210 грама
35.95 лв.
без ДДС: 35.95 лв.

Опции

Купи

Интересувате ли се от хранителни добавки, които могат ефективно да подобрят процеса на тренировка и да способстват достигане на по-големи резултати от нея? Науката е произвела верни помощници в пътя ни към извайване на идеалното тяло и ние от Workout.bg искаме да открехнем вратата към един от тях.

За какво е полезен цитрулин малатът

Цитрулин малат е съставен от компоненти, които са източници на L-аргинин и азотен оксид. Този комплекс от аминокиселини спомага значително при детокса на амоняк.

Поради тези причини цитрулин малатът е превенция на умората в мускулите и съществено увеличава възвръщаемостта на силите след усилени тренировки. Той е изключително подходящ за спортисти, които наблягат на високите натоварвания и желаят да посрещнат без притеснение интензивността на ежедневния си тренинг.

Какви са полезните свойства на OstroVit Citrulline Malate Powder [210 грама, 70 Дози]

Кой има нужда от OstroVit Citrulline Malate

OstroVit Citrulline Malate Powder [210 грама, 70 Дози] е с показано действие при спортисти от различни класове, които упражняват активност при засилено натоварване.

Освен за хора, практикуващи силови спортове, OstroVit Citrulline Malate Powder [210 грама, 70 Дози] е подходящ и за такива, които наблягат на интензивните кардио тренировки.

Най-добрият Ви фитнес другар

Наясно сме колко мотивация и усилия са необходими, за да бъдат постигнати видими резултати. Но ние от Workout.bg искаме да Ви помогнем да се сдобиете, не просто с някакви резултати, а с най-добрите такива.

Доверете се на търговеца, който държи на удовлетвореността на своите клиенти и не се колебае в предлагането на най-доброто качество. Ще бъдем верен Ваш спътник в подбора на най-подходящите за Вас добавки и ще Ви предложим най-адекватните цени за тях.

Не правете повече компромис с очакванията си и си поставете още по-високи цели! Ние ще Ви помогнем за направата на най-добрия избор.

Информация за продукта
Разфасовка 210 Г
Производител OstroVit
Дозировка
Една доза 3 Г
Дози в опаковка 70 дози
Препоръчителен дневен прием 1 доза преди тренировка

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър