МЕНЮ
Кошница

Fitforce

Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)

Кой каза, че да поддържате добра форма трябва да посещавате фитнес залата всеки ден? Ако не сте фенове на тежките тренировки във фитнес залата, но все пак за вас е важно да водите активен начин на живот, то Fitforce ще се превърне в любимият ви бранд.

Създателите на бранда предлагат едно нестандартно, но много креативно решение да поддържате добра форма извън фитнеса. Дори и да не сте фенове на силовите тренировки има много други начини, които ще ви помогнат да останете активни и здрави.

Fitforce - интерактивна тренировка у дома

Идеята за Fitforce се ражда от хора, които търсят баланса между ефективните тренировки и липсата на фитнес оборудване. Те създават игри, които по забавен начин ще ви провокират да бъдете по-активни дори и докато сте у дома. Не се изисква наличието на фитнес уреди, а времето за подготовка е минимално. Много лесно ще се зарибите и ще бъдете по-активни без дори да усещате натоварване.

Fitforce иска да покаже, че упражненията, които се правят вкъщи могат също да доведат до бързи резултати. Мисията на бранда е да възпита желание за активен начин на живот, без хората да го приемат като досадно задължение, за което им трябва специално оборудване. Според създателите на FitForce всеки предмет може да се превърне във фитнес аксесоар с широка приложимост.

Проследявай резултатите си с Fitforce

Нещото, което най-много ни мотивира да не се отказваме е наличието на резултати. Чрез приложението Fitforce може да проследявате резултатите си и да ги споделяте с приятели. Това е един готин начин да предизвикате себе и своите приятели и да започнете заедно един забавен и активен начин на живот.

Ние от Workout.bg вече изпробвахме този начин за тренировка и можем да кажем, че е много забавен и ефективен. Ако искате и вие да се забавлявате докато влизате във форма, разгледайте част от продуктите, които Fitforce предлага за изпълнението на упражненията и поръчайте от нашия сайт.