МЕНЮ
Кошница
Fitforce Ръчна Помпа / Handpump

Fitforce Ръчна Помпа / Handpump

 • Наличност: В наличност
 • Модел: Ръчна Помпа / Handpump
 • Добавен на: 2022-06-21
 • SKU: 2000002422822
6.00 лв.
Купи
Бърза поръчка

Това е универсална ръчна помпа за напомпване с въздух на най-различни видове фитнес аксесоари – гимнастически топки, топки за масажиране, обикновени подскачащи топки и други.

Защо да закупите Fitforce Ръчна Помпа / Handpump

Fitforce Ръчна Помпа / Handpump е доказателство, че понякога и най-семплите и обикновени пособия могат да улеснят съществено нашето ежедневие.

Благодарение на изчистения ѝ дизайн и простия, но убедителен механизъм за генериране на силна въздушна струя през предния отвор на помпата, цената на продукта е изключително ниска, което го прави идеално допълнение към вече събраните продукти в количката ви в Workout.bg

Обикновено имаме потребност от подобни уреди, когато най-малко го очакваме, затова е добре да се снабдите с такава ефективна помпа предварително, така че, когато ви потрябва да имате бърз достъп до нея.

Ръчната помпа Fitforce е изработена от здрави пластмасови материали. В цилиндричния ѝ контейнер е разположено бутало, при движението на което се създава и изтласква въздушен поток в предния отвор на помпата. Когато накрайникът се издърпа напред, въздухът се всмуква през отворите в задния край на помпата, а при притискане на накрайника обратно към помпата въздухът се компресира, а задните отвори се затварят.

Помпата е в черен цвят с жълт надпис с логото на Fitforce. Тя е с компактни размери, което позволява да бъде съхранявана, без да заема излишно място. Също така тя е лека, което заедно с практичната ѝ големина я прави лесно и удобно преносима.

Защо да изберете Workout за вашите фитнес покупки

Workout.bg е онлайн магазин за спортни стоки. Ние предлагаме селектирани продукти в сферата на хранителните добавки, спортните уреди, аксесоари и фитнес пособия. Това, което ни отличава в бранша е повишеното внимание към удовлетвореността на клиента, личната ни ангажираност с неговите успехи и нюха към избиране на най-доброто от света на спорта на справедливи цени.

Стремим се да включваме в селекцията си всичко, от което един грижещ за здравето си и формата си човек би имал полза за постигане на целите си по-бързо и по-лесно.

Наясно сме, че няма как едно хапче, уред или аксесоар да направят тренировките ви по-ефективни, ако ви липсва необходимата мотивация. Затова мотото ни е “Go hard or go home” и привличаме най-вече хората, които знаят какво искат да постигнат и как да го направят, осигурявайки им правилните помощници за целта.

Информация за продукта
Производител
Артикулът е изработен от
Материал Пластмаса
Цвят Черен

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение
Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър
Тест за сигурност

Нашите експерти съветват да използвате този продукт само и единствено по предназначение и пазете далеч от деца.

Използват го както активни хора, така и такива, които не влагат кой знае колко чести усилия в тренировки.

Ползи от употребата на Fitforce Ръчна Помпа / Handpump:

 • Бързо и лесно напомпване на най-различни видове топки;
 • Минимални усилия за генериране на въздушния поток;
 • Може да послужи и за надуване на балони.

Спортове с топка:

 • Футбол;
 • Волейбол;
 • Тенис.

Силови спортове:

 • Фитнес.