МЕНЮ
Количка

L-Carnitine Tartrate Powder

L-Carnitine Tartrate Powder
L-Carnitine Tartrate Powder
  • Наличност: В наличност
  • Модел: L-Carnitine Tartrate Powder
43.45 лв.
без ДДС: 43.45 лв.
Купи
БЪРЗА ДОСТАВКА ДО ВРАТА
ВИСОКО КАЧЕСТВО
ПОДАРЪЦИ СЪС ВСЯКА ПОРЪЧКА
НАЙ-ДОБРИ ЦЕНИ

Проектирането на мечтаното тяло е може би още една важна част по пътя към постигането му. Друго важно перо в цялостния план, това със сигурност е да имате на чие професионално мнение да се опрете.

Нашата работа идва тук – да можем да ви дадем възможността да пробвате този път да стигнете още по-напред в подготовката си. Това ще означава, че нашата задача е изпълнена, а вашата мечта е постигната – вие изглеждате добре, а ние се радваме на пореден успех.

Онлайн магазинът ни е снабден с всичко, което може да ви потрябва по пътя към добрата визия. Заповядайте!

Защо да се доверим на приема на OstroVit L-Carnitine Tartrate Powder

OstroVit L-Carnitine Tartrate Powder e хранителна добавка, която под формата на разтворен прах се приема в организма. Можете да разтворите продукта в любимата си напитка.

Сърдечно-съдовата система и кръвната захар са само част от цялата група положителни влияния на продукта върху вашия организъм. Радваме се, че такъв продукт може да бъде закупен от нас.

Имате достъп до ниски цени и навременни доставки, а обслужването на клиенти, когато те имат някакви въпроси, може да ни нареди сред първенците в обслужването на клиенти. Заради това ние от Workout.bg се радваме, че сме толкова близо до вас.

Workout.bg – нашите трудни решения за вашите успехи

Доверете ни се, за да постигнете желания ефект върху тялото си по-бързо отвсякога. Нашата задача е да можем бързо да ви помогнем, за да тушираме ефекта от предишни грешки.

Все пак не забравяйте, че всичко се отразява на тялото ни чак когато е минало достатъчно време то да се е приспособило на този метод на суплементиране, трениране, ядене и т.н. Промените изискват време, а ние гарантираме, че то ще бъде сведено до минимум – заповядайте при нас!

Информация за продукта
Разфасовка 210 Г
Производител OstroVit
Дозировка
Една доза 2 Г
Дози в опаковка 105 дози
Препоръчителен дневен прием 1 доза
Л-Карнитин
Л-Карнитин 1360 МГ

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър