Yandex
МЕНЮ
Кошница
BCAA + Glutamine 1100 170 К
-20 %

OstroVit BCAA + Glutamine 1100 170 К

 • Наличност: В наличност
 • Модел: BCAA + Glutamine 1100 150 К
 • Добавен на: 2021-10-11
 • SKU: 5903246228410
До края на офертата остават:
Дни
Часа
Минути
Секунди
23.16 лв.
28.95 лв.
Купи
Бърза поръчка

Глутаминът е една от най-разпространените хранителни добавки както на българския, така и на световния пазар за суплементи. Фитнес индустрията отдавна се е научила да използва обещаните ефекти на този суплемент, така че най-вероятно сте чували неведнъж за ползите му.

Какво е глутаминът

В същността си глутаминът е неесенциална аминокиселина, което означава, че тялото ви може и само да го произвежда. Тъй като по вид е аминокиселина, то глутаминът може да бъде срещнат и в хранителни продукти, съдържащи основно белтъчини, тъй като аминокиселините участват активно в строежа на протеините (белтъчините).

Ако имате препоръка от своя треньор/лекар или друго лице, запознато в детайли с вашето телесно състояние, че трябва да приемате по-големи дози от тази аминокиселина, то вие можете съвсем спокойно да си я набавяте и посредством суплементи.

РЕШЕНИЕТО на Workout.bg

OstroVit BCAA + Glutamine 1100 170 К е висококачествена хранителна добавка, която помага за по-добрата функция на организма. Невероятното му качество и пречистеност не съдържа никакви консерванти, изкуствени оцветители и овкусители.

Аминокиселините с разклонена верига (BCAA) е един от най-търсените хранителни добавки, които спортисти от всяко едно естество включват в хранителния си режим. Функцията на тези аминокиселини са от изключителна важност за трениращите или тези, които не консумират млечни продукти и месо или го правят в недостатъчни количества, което предизвиква дефицит.

Благодарение на Лизин, Изолевцин и Валин организмът е достатъчно „нахранен“ с полезни вещества, които ускоряват процеса му на развитие както на външен вид, така и от към добро здраве. Приемайте OstroVit BCAA + Glutamine 1100 170 К, за да засили мускулния растеж, да гарантира по-добри спортни постижения, да ви даде сила и енергия и предпази мускулите от атрофия.

Най-страхотното в тази добавка е, че тя е обогатена и с друга аминокиселина – L-глутамин. Глутаминът е още един чудесен помощник при покачване на мускулна маса, тъй като оказва влияние върху синтеза на хормона на растежа.

Тук причината е, че колкото повече тренирате с времето, вашият т.нар. „протеинов прозорец“ намалява. Т.е. следтренировъчното ви развитие в мускулната ви маса след време ще бъде много по-късо и малко, отколкото в началото, когато сте били новаци в залата и сте забелязвали растеж в мускулатурата си след всяка тренировка.

Глутаминът оказва благоприятно действие именно върху увеличаването на този протеинов прозорец дори и при много напреднали състезатели в залата. Това със сигурност би допринесло за това те да забелязват растеж и развитие в телата си макар и вече възможностите на организма да са поизчерпани.

Глутамин за намаляване на тегло и подкожни мазнини

Мазнините се борели с мазнини. Протеинът засищал. Това са основните уроци, които най-вероятно вече сте чували в залата, но е време да бъдат разгледани в подробности от специалистите на Workout.bg.

Причината, поради която отслабваме е, че приемаме по-малко калории от изразходените. Ето защо е важно в период на сваляне на килограми телесна маса да се храним чисто (т.е. с храни, които не са „празни калории“).

Пример: Ако една вафла има 117 ккал за 100 гр. продукт, а едно яйце има 200 ккал, не се страхувайте, че яйцето има повече – напълняване няма да има. Защо?

Причината се крие в това, че яйцето наред с всички белтъчини в себе си, то съдържа и със сигурност много по-малко захар (има ли нужда да казваме защо), има витамини, минерали и други хранителни вещества, работещи за постигането на баланс в организма.

Това ще допринесе и за това да имате чувство за ситост доста по-дълго време, отколкото сити ще бъдете държани от вафлата. Ето защо калориите невинаги се мерят по числа – обръщайте внимание и на вида на храната, която приемате, както и на начина, по който е преработвана (тук максимата е „колкото по-малко обработена, толкова по-добре“).

Заедно с това, изследвания доказват, че при приемане на глутамин се забелязва и благоприятен ефект при загуба на тегло. По време на отслабване най-често стремежът е калориен дефицит, в следствие на който има загуба на енергия. Глутаминът зарежда тялото с енергия и подсилва имунната система.

Защо да приемаме хранителни добавки от Workout.bg

С годините опити и проучвания на специалисти в областта на хранителните добавки, те са доказали пред целия свят, че са един безобиден и полезен начин да си изградим един по-добър начин на живот и добро здраве. Изборът им обаче не е толкова лесна задача, особено ако за пръв път сте решили да ги употребявате.

Екипът на Workout.bg вложи много усилия в това да проучи пазара, производителите и местата, откъдето може да ви предложи отлично качество на продукти, изграждащи здраво тяло и поддържащи неговите показатели.

За да разберете, кое е най-подходящото за вас, свържете се с нас за безплатна консултация и заедно ще намерим решението за вас.

Информация за продукта
Разфасовка 150 К
Производител OstroVit
Дозировка
Една доза 5 капсули
Дози в опаковка 30
Препоръчителен дневен прием 1 доза
Аминокиселини в една доза
Л-валин 687,5 МГ
Л-изолевцин 687,5 МГ

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение
Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър
Тест за сигурност

Нашите експерти съветват да използвате тази хранителна добавка:

 • в тренировъчни дни - след тренировка
 • в нетренировъчни дни - сутрин или при някое от междинните хранения.

Използват го както активни хора, така и такива, които не влагат кой знае колко чести усилия в тренировки.

Ползи от приема на OstroVit BCAA + Glutamine 1100 170 К

 • Не съдържа изкуствени оцветители и овкусители;
 • Стимулира растежа на чиста мускулна маса;
 • Гарантира добро възстановяване;
 • Увеличава издържливостта;
 • Предпазва мускулите от разпад;
 • Действа положително върху липолизата;
 • Намаля психическата и физическата умора.

Спортове с топка:

 • Футбол;
 • Волейбол;
 • Тенис.

Бойни спортове:

 • Смесени бойни изкуства (ММА);
 • Муай-тай;
 • Борба.

Силови спортове:

 • Фитнес.