МЕНЮ
Количка

Beef Amino Supreme Pure

Beef Amino Supreme Pure
Beef Amino Supreme Pure
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Beef Amino Supreme Pure 300 таблетки, 150 дози
38.95 лв.
без ДДС: 38.95 лв.
Купи

Аминокиселините пряко участват в изграждането на мускулите и тяхната основна грижа е да спомогнат за регенерацията на тъканите. Те са едни от най-значимите елементи, които подпомагат мускулната активност и са включени в процеса на пренасяне на кислород в организма.

Затова аминокиселините представляват една задължителна ежедневна стъпка в пътя към извайване на съвършеното тяло.

Защо е важен приемът на OstroVit Beef Amino Supreme Pure

С хранителната добавка OstroVit Beef Amino Supreme Pure ще си набавите необходимата доза аминокиселини, която да повиши скоростта на Вашето възстановяване след интензивна тренировка.

Продуктът съдържа съвкупност от незаменими (есенциални или основни) и заменими (неесенциални) аминокиселини, които са основен помощник в процеса на постигане на чиста мускулна маса.

Като активен спортист е важно ежедневно да приемате есенциални аминокиселини, тъй като организмът не може да ги възпроизведе сам. Поради тази причина те трябва да бъдат приемани външно, чрез хранене или хранителни добавки.

Аминокиселините в OstroVit Beef Amino Supreme Pure са извлечени от телешко месо, въз основа обработка на висококачествен хидролизиран протеин. Активните съставки на продукта са изведени от животински източник, тъй като те са значително по-ефективни от растителните, които съдържат по-малко основни аминокиселини.

Доверете се на Workout.bg

Ние знаем от какво се нуждае Вашата тренировка и сме готови да Ви го предложим в най-добро съотношение между качество и цена. Вярваме във резултатите, които може да постигне мотивираният спортист и искаме да участваме в процеса към извайване на здраво и красиво тяло чрез най-ефективните и подходящи добавки.

Go hard or go home – сигурни сме, че ще направите правилния избор!

Информация за продукта
Разфасовка 300 таблетки
Производител OstroVit
Дозировка
Една доза 2 таблетки
Дози в опаковка 150 дози
Препоръчителен дневен прием 1 доза (2 капсули)
Хранителни стойности
Калории 8 ккал
Белтъчини
Протеин 2 Г
Аминокиселини
Л-валин (BCAA) 62 МГ
Л-изолевцин (BCAA) 36 МГ
Л-левцин (BCAA) 78 МГ
Сол
Сол 0 Г

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър