Yandex
МЕНЮ
Кошница

Snickers and Mars

Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)

Имената на производителите на сладки изкушения в повечето случаи са табу за заклетия фитнес ентусиаст. Наистина ли обаче няма нещо полезно, което можете да вземете от тях?

Няма ли начин да задоволите нуждата от мъничко сладост в живота без да се притеснявате, че се връщате назад от пътя към своята фитнес цел?

Хранителния режим на отдадените на спорта върви ръка за ръка с фъстъченото масло. Ето тук именно се намесват Snickers and Mars – те предлагат познатата на спортистите гъста паста, примесена с частички сладост, които повдигат настроението и те зареждат с енергия.

Невероятното фъстъчено масло на Snickers and Mars

От Workout.bg подбрахме невероятно вкусни продукти от известните марки за неустоими сладки изделия.

Можеш да ги използваш, за да се мотивираш за една по-интензивна тренировка и да се наградиш в края и, за да възстановиш изгубените хранителни вещества.

Когато тренираш активно тялото се нуждае от по-голямо количество въглехидрати, за да произвежда необходимата енергия. Колкото повече расте мускулната маса, толкова повече въглехидрати са необходими, за да имаш достатъчно сили да си направиш повторенията.

Защо да не си набавиш тези въглехидрати, като се насладиш на изкусителна комбинация от вкусове?

Какви фъстъчени масла ще намериш тук

В нашата селекция присъстват различни по вкус фъстъчени масла, сред които е и неповторимата комбинация Snickers and Mars, на която стотици хора са фенове.

Вкусът съчетава карамел, нуга и добре познатият фъстъчен привкус. Тези продукти могат да бъдат твоята награда за лишенията и усилията, които полагаш, когато си избрал фитнеса за начин на живот.

Причините да избереш Workout.bg

Ние от Workout.bg мислим за теб и твоите фитнес цели, когато подбираме продукти за своя онлайн магазин за фитнес добавки.

Можеш да бъдеш сигурен, че тук ще откриеш онова, което най-добре може да ти помогне с твоята конкретна цел и да отговори на твоя вкус.

Разгледай нашите селекции и няма да има нужда да те подканяме допълнително да се възползваш от достъпните цени.