МЕНЮ
Количка

EAA / Essential Amino Acids

EAA / Essential Amino Acids
EAA / Essential Amino Acids
  • Наличност: В наличност
  • Модел: EAA / Essential Amino Acids [200 грама, 20 Дози]
22.45 лв.
без ДДС: 22.45 лв.

Опции

Купи

Есенциалните, основни или незаменими аминокиселини носят тези наименования, тъй като човешкият организъм не е в състояние да ги произвежда самостоятелно. Именно поради това, за да се извлекат техните полезни свойства, е необходимо да бъдат набавяни външно, чрез процеса на хранене или прием на хранителни добавки.

Есенциалните аминокиселини (ЕАА) спадат към органичните химични съединения и имат базово значение за изграждането на пептиди и протеини. От своя страна висококачествените белтъчини са богати на основни аминокиселини.

Основни ползи на незаменимите аминокиселини

Приемът на ЕАА се асоциира с изграждане на мускулна маса, свеждане до минимум на окислителното увреждане на мускулите и превръщането на мастни киселини в енергия.

Ако желаете да приемате повече от белтъчини, OstroVit EAA / Essential Amino Acids [200 грама, 20 Дози] е ефективният и лесен начин за извличане на най-добрите им свойства. Добавете ги към своята диета за по-усилени и от там - по-ефективни тренировки и няма да съжалявате за направения избор.

Най-доброто от Workout.bg

Ние от Workout.bg не сме склонни в нито един момент да направим компромис с предлаганото качество и затова може спокойно да ни дадете кредит на доверие. Артикулът, който Ви представяме тук, е от най-високо ниво в ценовия си клас и ще Ви помогне за постигането на желаните резултати.

Прахообразният продукт OstroVit EAA съдържа само активни съставки, които са извлечени от лабораторно тествани сурови материали. Продуктовата линия е изключително чиста и отговорният ѝ прием гарантира здравословни резултати.

Подбирайки стоките, които предлагаме в Workout.bg инвестираме във Вашето здраве и приемаме като своя мисия Вашата удовлетвореност. Ще се радваме да станем част от ежедневните Ви тренировки, носещи Ви по-здравословен и добър начин на живот!

Информация за продукта
Разфасовка 200 Г
Производител OstroVit
Дозировка
Една доза 10 Г
Дози в опаковка 40 дози
Препоръчителен дневен прием 1 доза

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър