МЕНЮ
Количка

Genius Nutrition

32.00 лв.
16.00 лв.
Genius Nutrition Isolate-X5
НАЙ-ПРОДАВАН
2.80 лв.
3.20 лв.
23.00 лв.
24.00 лв.
3.00 лв.
20.00 лв.
iVitamins
Изчерпан
31.00 лв.
Whey-X5
Изчерпан
145.00 лв.
Показва 1 до 15 от 15 (1 страници)

Хранителните добавки стават все повече и повече популярни. Един от главните „виновници“ за това е европейският бранд Genius Nutrition. Основана в Швеция, целта на марката е да произвежда суплементи от естествени съставки, подходящи за всеки човек, който иска да реализира мечтата си и да постигне изящните форми.

Продуктите, които шведският производител предлага, са многообразни и се характеризират с изключително качество, с което малко други брандове могат да се похвалят. Това е и една от причините да включим тези продукти в категориите на Workout.bg.

Нашият екип знае, че всеки наш клиент иска най-доброто за себе си и затова ние се стремим винаги да актуализираме нашия онлайн магазин със суплементи от високо качество и с достъпни цени.

Защо да изберете продуктите на Genius Nutrition

Откриването на бранд, чиято цел действително е да помогне на хората, обичащи спорта, не е лесно. В интернет ще откриете множество сайтове, в които се предлагат разнообразие от продукти, които обаче не се отличават с нещо особено.

Това не е така с Genius Nutrition. Приоритет за европейската марка е постоянно да открива иновативни начини за създаване на перфектните формули за хранителни добавки, а това е възможно само когато използваните съставки са подбрани внимателно и ефектът от тях – анализиран в детайли.

Голяма част от фитнес ентусиастите предпочитат животинските протеини. Основната причина за това е, че те съдържат по-голямо количество протеин и съдържат всички незаменими аминокиселини. Освен това и вкусът им е смятан за по-добър в сравнение с този на някой растителен протеин.

Растителните протеини обаче са чудесни за тези от вас, които се придържат строго към веганска диета, а Джиниъс Нутришън използва само най-висококачествените съставки, за да може финалният продукт да отговори очакванията на потребителите.

В широката гама продукти, произвеждани от европейската компания, са включени и витамини и минерали, в чиито състав се съдържат екстракти от растения като ашваганда, гинко билоба, куркума, зелен чай.

Какво още предлага Genius

Въпреки всички твърдения външността е от значение. Поради тази причина Genius Nutrition предлага продукти и за тези от вас, които искат да направят всичко възможно, за да изглеждат добре и да се чувстват комфортно в тялото си. Суплементите с високо съдържание на колаген например са едни от най-предпочитаните.

Въпреки че обърнахме повече внимание на растителните протини, животинските протеини на Джиниъс също се характеризират с първокласно качество. Производството на суроватъчен протеин се извършва с естествена филтрация без обмяна на йони и други генно модифицирани организми.

Всички изброени продукти можете да откриете в онлайн магазина на Workout.bg, където ги предлагаме на възможно най-достъпни цени.