Genius Nutrition

Производител: Genius Nutrition

Genius Nutrition Isolate-X5

3.20 лв.

Genius Nutrition Isolate-X5 33 Г е суроватъчен протеин изолат, който е направен по изключително усъвършенствана формула, която е пречистена чрез естествена филтрация и гарантира приток на белтъчини от най-високо качество. За кого е подходящ Genius N..

Genius Nutrition iWhey Isolate

53.00 лв.

Genius Nutrition iWhey Isolate 900 Г е суроватъчен протеин изолат, който е произведен чрез естествена филтрация. Той се отличава с високо качество и чистота. Има доказани ефекти върху изгарянето на подкожни мазнини, участва в процесите на мускулен ра..

Genius Nutrition iWhey Isolate

3.20 лв.

За тези, които се са взели решение да изберат един по-здравословен и добър начин на живот, искат да се преборят с килограмите, като засилят горенето на мазнини. Genius Nutrition iWhey Isolate 33 Г е точно за тях. Висококачественият суроватъчен протеи..

Genius Nutrition Whey-X5

51.00 лв.

Производителите на Genius Nutrition са създали една усъвършенствана формула на суроватъчен протеин изолат и суроватъчен протеин концентрат, които съдържат невероятно количество на аминокиселини от разклонена верига (БСАА). С тази иновативна формула щ..

Genius Nutrition Whey-X5

3.00 лв.

За да натрупате видима чиста мускулна маса и да сте сигурни, че тя ще бъде поддържана и непокътната, се нуждаете от протеин. Най-подходящите протеини за тази цел са суроватъчните, които са и сред най-търсените на пазара с хранителни добавки. Съществу..

Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)