Yandex
МЕНЮ
Кошница

Genius Nutrition

39.00 лв.
Купи
25.00 лв.
Купи
24.00 лв.
Купи
80.00 лв.
Купи
60.00 лв.
Купи
26.00 лв.
Купи
6.00 лв.
Купи
25.00 лв.
Купи
62.00 лв.
Купи
Whey-X5
Whey-X5
НАЙ-ПРОДАВАН
5.00 лв.
Купи
Whisper
Whisper
НАЙ-ПРОДАВАН
4.50 лв.
Купи
12.00 лв.
Купи
39.00 лв.
Купи
79.00 лв.
Купи
18.00 лв.
Купи
45.00 лв.
Купи
3.50 лв.
Купи
39.00 лв.
Купи
44.00 лв.
Купи
23.00 лв.
Купи
Показва 1 до 21 от 21 (1 страници)

Хранителните добавки стават все повече и повече популярни. Един от главните „виновници“ за това е европейският бранд Genius Nutrition. Основана в Швеция, целта на марката е да произвежда суплементи от естествени съставки, подходящи за всеки човек, който иска да реализира мечтата си и да постигне изящните форми.

Продуктите, които шведският производител предлага, са многообразни и се характеризират с изключително качество, с което малко други брандове могат да се похвалят. Това е и една от причините да включим тези продукти в категориите на Workout.bg.

Нашият екип знае, че всеки наш клиент иска най-доброто за себе си и затова ние се стремим винаги да актуализираме нашия онлайн магазин със суплементи от високо качество и с достъпни цени.

Защо да изберете продуктите на Genius Nutrition

Откриването на бранд, чиято цел действително е да помогне на хората, обичащи спорта, не е лесно. В интернет ще откриете множество сайтове, в които се предлагат разнообразие от продукти, които обаче не се отличават с нещо особено.

Това не е така с Genius Nutrition. Приоритет за европейската марка е постоянно да открива иновативни начини за създаване на перфектните формули за хранителни добавки, а това е възможно само когато използваните съставки са подбрани внимателно и ефектът от тях – анализиран в детайли.

Голяма част от фитнес ентусиастите предпочитат животинските протеини. Основната причина за това е, че те съдържат по-голямо количество протеин и съдържат всички незаменими аминокиселини. Освен това и вкусът им е смятан за по-добър в сравнение с този на някой растителен протеин.

Растителните протеини обаче са чудесни за тези от вас, които се придържат строго към веганска диета, а Джиниъс Нутришън използва само най-висококачествените съставки, за да може финалният продукт да отговори очакванията на потребителите.

В широката гама продукти, произвеждани от европейската компания, са включени и витамини и минерали, в чиито състав се съдържат екстракти от растения като ашваганда, гинко билоба, куркума, зелен чай.

Какво още предлага Genius

Въпреки всички твърдения външността е от значение. Поради тази причина Genius Nutrition предлага продукти и за тези от вас, които искат да направят всичко възможно, за да изглеждат добре и да се чувстват комфортно в тялото си. Суплементите с високо съдържание на колаген например са едни от най-предпочитаните.

Въпреки че обърнахме повече внимание на растителните протини, животинските протеини на Джиниъс също се характеризират с първокласно качество. Производството на суроватъчен протеин се извършва с естествена филтрация без обмяна на йони и други генно модифицирани организми.

Всички изброени продукти можете да откриете в онлайн магазина на Workout.bg, където ги предлагаме на възможно най-достъпни цени.