MUTANT Mass

Производител: MUTANT Mass

MUTANT ISO SURGE

174.00 лв.

За разлика от суроватъчните протеини и суроватъчните протеини концентрат, тези от групата на изолатите се характеризират с високото си съдържание на протеин и ниското количество на мазнини и въглехидрати. Те се употребяват най-често от трениращите, к..

MUTANT ISO SURGE 727 Г

75.00 лв.

Желаете ли да дадете гориво на вашите мускули с повече от 50% ? Търсите ли идеалният протеин, който ще ви снабдява с голяма количество белтъчини? Искате ли нещо, което бързо ще даде резултати върху вашата фигура? Протеините изолати са сред най-търсе..

MUTANT Mutant Whey 2270 Г

101.00 лв.

Всички редовно спортуващи хора поне веднъж в живота си са консумирали протеинови добавки и знаят колко са важни техните съставки за тялото ни. Независимо дали за покачване на мускулна маса, по-лесно възстановяване, ежедневно снабдяване с аминокиселин..

MUTANT Mutant Whey 4540 Г

185.00 лв.

Протеините са вид храна, която най-често откриваме в месото, рибата, ядките и млечните продукти. Независимо дали ежедневно консумирате тази храна, ако желаете да покачвате мускулна маса или да намалите теглото си, трябва да помислите и за някои други..

MUTANT Mutant Whey 908 Г

60.00 лв.

Американският бранд за хранителни добавки MUTANT след дълги години изследвания и тестове, успяха да създадат линия от суплементи, които се превръщат неразделна част от ежедневието на бодибилдъри, атлети и спортисти от всякакво естество. Техните форму..

Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)