МЕНЮ
Количка

EAA 1150 / Essential Amino Acids

EAA 1150 / Essential Amino Acids
EAA 1150 / Essential Amino Acids
EAA 1150 / Essential Amino Acids
EAA 1150 / Essential Amino Acids
EAA 1150 / Essential Amino Acids
  • Наличност: В наличност
  • Модел: EAA 1150 / Essential Amino Acids [150 капсули, 30 Дози]
30.45 лв.
без ДДС: 30.45 лв.

Опции

Купи

Човешкият организъм не е в състояние да произвежда самостоятелно есенциални (основни или още незаменими) аминокиселини. Именно поради това, за да се извлекат техните полезни свойства е необходимо да бъдат набавяни външно, чрез прием на определени храни или хранителни добавки.

Есенциалните аминокиселини (ЕАА) спадат към органичните химични съединения и имат базово значение за изграждането на пептиди и протеини. От друга страна, висококачествените белтъчини са богати на основни аминокиселини.

Основни ползи на незаменимите аминокиселини

Приемът на ЕАА се асоциира с изграждане на мускулна маса, свеждане до минимум на окислителното увреждане на мускулите и превръщането на мастни киселини в енергия.

Ако желаете да приемате повече белтъчини, OstroVit EAA / Essential Amino Acids [150 капсули, 30 Дози] е ефективният и лесен начин за извличане на най-добрите им свойства. Добавете ги към своята диета за по-усилени и от там - по-ефективни тренировки и няма да съжалявате за направения избор.

Workout.bg Ви предлага своята помощ в намирането на най-добрите продукти

Характерно за нас е, че влагаме усилията си за подбиране на най-висококачествените и изгодни стоки, които да отговорят на всички изисквания на нашите клиенти. Затова и така уверено Ви предлагаме да се възползвате от нашата експертиза в областта на спортните постижения.

Хранителната добавка, която Ви предлагаме е с чист състав и отговорният ѝ прием гарантира здравословни резултати. Капсулите на OstroVit EAA съдържат само активни съставки, които са извлечени от лабораторно тествани сурови материали.

Може да се доверите на нас, а ние ще Ви доверим тайните на успеха в достигане на мечтаната изваяна физика.

Информация за продукта
Разфасовка 150/300
Производител OstroVit
Дозировка
Една доза 5 капсули
Дози в опаковка 30 дози
Препоръчителен дневен прием 1 доза

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър