МЕНЮ
Кошница

Scivation

Показва 1 до 1 от 1 (1 страници)

Спомняш си онези неприятни дни, в които ти се иска да продължиш да тренираш, за да постигнеш целта си, но умората просто не ти го позволява, нали?

Тялото на активно трениращите има нужда от много по-голямо количество хранителни вещества, за да има достатъчно гориво за интензивна тренировка. Ако не му ги набавиш, мускулната маса не може да се възстанови след тренировката и всъщност не само, че не виждаш резултати, но страда целия организъм.

Проблемът лесно може да бъде решен – именно затова компаниите за хранителни добавки полагат огромни усилия да създават висококачествени суплементи за спортисти.

От Workout.bg искаме да ти представим една такава компания, която се е посветила на това да помага на активно спортуващите да постигат резултати и да напредват с бързи темпове, а именно Scivation.

Scivation – тренирай умно за видим и траен резултат

Компанията произвежда фитнес добавки според най-новите стандарти за иновация и качество. Те разчитат на научния подход, за да открият най-добрите решения, които позволяват на спортуващите да разгръщат пълния потенциал на тялото си.

Възможно е вече да сте чували за популярната добавка Xtend, която зарежда тялото с висока доза BCAA аминокиселини, необходими за бързо възстановяване и покачване на мускулната маса.

Тя е произведена именно от Scivation и е предпочитана от милиони професионални и любители атлети по целия свят.

Самият екип на компанията припомня, че макар и да е лесно да пренебрегнем възстановяването и да наблягаме на упражненията, това е основна грешка, която ни спира от постигането на целите ни. Именно за него трябва да се погрижим на първо място, ако искаме да виждаме резултат от тренировките.

Защо да избереш фитнес добавки от Workout.bg

Нашият екип е съставен от хора, много от които са минали по твоя път. Притежаваме необходимият опит и експертиза да отговорим на всеки твой въпрос, който може да имаш по отношение на фитнеса и предлаганите от нас продукти.

Можеш да имаш мечтаното си тяло – избери Workout.bg.