МЕНЮ
Кошница
Боксови Ръкавици

ARMAGEDDON Боксови Ръкавици

  • Наличност: В наличност
  • Модел: Боксови Ръкавици – Carbon
  • Добавен на: 2022-05-19
59.99 лв.
Купи
Бърза поръчка

Боксовите ръкавици са най-важната част от екипировката на всеки боксьор. Без значение дали сте професионален спортист, или се занимавате с бокс като любител, трябва да разполагате с поне един чифт боксови ръкавици, които да са достатъчно качествени, че да издържат на силни удари и дълготрайна употреба.

Боксът е един от най-популярните спортове. Обикновеното трениране с круша може да бъде подходящ начин да разнообразите упражненията си, като подобрите цялостното си състояние и повишите издръжливостта си.

Ето защо се нуждаете от ARMAGEDDON Боксови Ръкавици – Carbon ­– ръкавици, които са изработени от висококачествени материали, осигуряват добра защита на ръцете и са начин да направите тренировките си максимално ефективни.

В онлайн магазина на Workout.bg предлагаме още много други аксесоари за бокс, подходящи както за професионални, така и за спаринг срещи.

ARMAGEDDON Боксови Ръкавици – Carbon – характеристики

Брандовете, които предлагат боксови ръкавици, са изключително много. Поради тази причина е трудно за потребителите да изберат тези, които са наистина качествени. Нашият екипт е включил ARMAGEDDON Боксови Ръкавици – Carbon в каталога с продукти, защото те се отличават с високо качество на изработка и осигуряват оптимална защита, необходима по време на тренировки.

Ръкавиците се слагат на ръцете изключително лесно – за целта се използват лепенки, чрез които ръцете влизат плътно и осигуряват стабилност. Освен това във вътрешната страна на ръкавиците има система за проветрение Cool Tex, която е високоефективна срещу изпотяване.

За изработката на ръкавиците е използван пълнеж от пяна, която може да абсорбира и най-силните удари. Това прави ръкавиците подходящи за спаринг, тренировки с круша или лапи. Thumb Lock системата държи палеца в правилна позиция.

Всеки, който се занимава с бокс, трябва да разполага с необходимата екипировка, за да бъдат тренировките максимално ползотворни. Ръкавиците са най-важният елемент от спортното оборудване и затова трябва да сте сигурни, че сте избрали такъв модел, който осигурява защита и комфорт.

Боксови ръкавици на супер цени в Workout.bg

Когато излизате на ринга, трябва да сте добре подготвени. Усъвършенстването на уменията ви зависи от воля, дисциплина и постоянни тренировки. Необходимо е обаче и да имате качествена екипировка, за да бъдат тези тренировки ефективни, така че да можете да триумфирате на ринга.

В онлайн магазина на Workout.bg имате възможността да се възползвате от атрактивните цени, на които предлагаме премиум аксесоари за различни видове бойни спортове.

Информация за продукта
Производител ARMAGEDDON
Артикулът е изработен от
Материал Синтетична кожа
Цвят Черен

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение
Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър
Тест за сигурност

Нашите експерти съветват да използвате този тип продукти в тренировъчния процес при бойни спортове.

При подготовката си го използват както професионални атлети, така и любители на бойните спортове.

Като основни характеристики на тези ръкавици бихме могли да посочим:

  • Осигуряват оптимална защита на ръцете;
  • Изработени са от еко синтетични материали;
  • Thumb Lock система за правилно позициониране на палеца.

Бойни спортове:

  • Смесени бойни изкуства (ММА);
  • Муай-тай;
  • Борба.