Yandex
МЕНЮ
Кошница
ARMAGEDDON Гимнастически халки / Gymnastic Rings

ARMAGEDDON Гимнастически халки / Gymnastic Rings

 • Наличност: В наличност
 • Модел: Гимнастически халки / Gymnastic Rings
 • Добавен на: 2022-05-04
 • SKU: 1021
80.00 лв.
Купи
Бърза поръчка

Не е задължително да посещавате фитнес залата, за да изградите перфектната мускулатура за лятото. Кросфит тренировките и тренировките със собствено тегло са изключително полезни, защото не само че изграждат мускулите, но и значително повишават издръжливостта.

Освен това за тях не са нужни специални уреди, които обикновено се намират във фитнеса. Могат да се изпълняват навън, с помощта на лостове и други видове аксесоари. Един от тези аксесоари е ARMAGEDDON Гимнастически халки / Gymnastic Rings.

Факт е, че упражненията с гимнастически халки не са особено лесни. За тяхното изпълнение е необходима сила и техника, които се придобиват с времето. Въпреки това, когато знаете, че можете да се справите с такива тренировки, те могат да бъдат супер ефективни.

Ние от Workout.bg знаем силното желание на нашите клиенти да бъдат най-добрата версия на себе си. Затова и се стремим да предлагаме на добра цена най-търсените продукти на пазара, с помощта на които клиентите ни да постигнат своите цели.

Защо да използвате ARMAGEDDON Гимнастически халки за тренировките си

Основното предимство на ARMAGEDDON Гимнастически халки / Gymnastic Rings е, че могат да се използват буквално навсякъде. Могат да бъдат прихванати към лост, дърво или друга хоризонтална повърхност (която, разбира се, е достатъчно здрава за да издържи теглото ви). Халките се регулират изключително лесно благодарение на лентите.

Упражненията с тях се отличават с висока ефективност. Ако искате да имате по-атлетично тяло, най-добре е да заложите на тях. Чрез изпълняването на подобен тип упражнения не само изграждате мускули и повишавате издръжливостта си, но и изгаряте мазнини – комбинирате силови упражнения и кардио.

С тренировките, за които се използват гимнастически халки, натоварвате всички мускули в тялото си – корем, гръб, бицепс, трицепс, гърди, рамене.

Халките са изработени от подсилена пластмаса, а лентите – от термпопластична гума. Диаметърът на халката е 23 см, а ширината му – 3 см, а дължината на лентата е 460 см. Максималното тегло, на което издържат гимнастическите рингове на ARMAGEDDON, е 250 кг.

Разнообразете тренировките си с гимнастическите рингове. Те не само ще ви помогнат да изваете завидни форми, но и ще ви помогнат да увеличите значително издръжливостта си и да се справяте с все по-трудни и тежки упражнения.

Доверете се на качеството с Workout.bg

Много фитнес аксесоари са изработени от евтини и некачествени материали, заради които продуктът бързо се износва и поврежда. Продуктите, които ще откриете в Workout.bg, се отличават с първокласно качество, което ги прави предпочитани от много наши клиенти.

Максимално допустимо тегло
Максимално допустимо тегло 250 КГ
Информация за продукта
Производител ARMAGEDDON
Артикулът е изработен от
Диаметър Диаметър на ринга: 23.5 СМ
Дължина Дължина на лентата: 460 СМ
Материал Подсилена пластмаса, термопластична гума
Тегло 146 Г
Ширина Ширина на ринга: 3 СМ | Ширина на лентата: 2.5 СМ

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение
Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър
Тест за сигурност

Нашите експерти съветват да използвате този тип продукти в тренировъчния процес при различни видове спорт.

Използват го както активни хора, така и такива, които не влагат кой знае колко чести усилия в тренировки.

Това, което прави тези гимнастически халки неизменна част от всяка тренировъчна програма, са:

 • Висококачествената им изработка;
 • Възможността за различни видове упражнения;
 • Подобряването на издръжливостта.

Спортове с топка:

 • Футбол;
 • Волейбол;
 • Тенис.

Бойни спортове:

 • Смесени бойни изкуства (ММА);
 • Муай-тай;
 • Борба.

Силови спортове:

 • Фитнес.