Yandex
МЕНЮ
Кошница
ARMAGEDDON Suspension Training / Мултитренажор с ленти

ARMAGEDDON Suspension Training / Мултитренажор с ленти

  • Наличност: В наличност
  • Модел: Suspension Training / Мултитренажор с ленти
  • Добавен на: 2022-05-13
80.00 лв.
Купи
Бърза поръчка

В случай, че искате да влезете във форма, са ви необходими две неща – воля и дисциплина. Е, и правилното оборудване, разбира се, с което да разнообразите тренировките си и да ги направите максимално ефективни.

Една от основните причини хората да се отказват след известен период от време от физическите упражнения е скуката. Тренировките започват да стават монотонни, упражненията – еднообразни. Ето защо е добре от време на време да добавяте по някое и друго упражнение, което не само може да ви разнообрази, но и да се окаже по-ефективно за развиването на определени мускули.

ARMAGEDDON Suspension Training / Мултитренажор с ленти е подходящ за всекиго, който иска да влезе бързо във форма, да увеличи издръжливостта си и да бъде по-гъвкав.

На сайта на Workout.bg ще се натъкнете на още много други висококачествени фитнес аксесоари, които предлагаме на изключително изгодни цени.

Suspension Training / Мултитренажор с ленти – характеристики

Мултитренажорът предлага възможност за огромно разнообразие от упражнения. По този начин можете да натоварвате различни мускулни групи и така цялостно да развиете мускулатурата си.

Можете както да качите маса със силови упражнения, така и да изпълнявате такива, с които да изгорите бързо излишните мазнини.

Мултитренажорът е идеален за тренировки със собствено тегло, както и за разтягане. Не всеки е особено голямо почитател на вдигането на тежести. Ето защо тренировките със собствено тегло са добра алтернатива – не са по-малко ефективни и създават атлетична визия.

Разтягането е много важна стъпка след тренировките, които множество хора пропускат. То е полезно, тъй като отпуска мускулите и ги връща в естественото им състояние.

Другото предимство на мултитренажорът е, че можете да го използвате навсякъде. Не е нужно да посещавате фитнес залата, където често е претъпкано и не можете да се доредите до някой фитнес уред.

Тонизирайте тялото си, разнообразете тренировъчната си програма и вижте на какво сте способни, като се възползвате от възможностите, които мултиренажорът на ARMAGEDDON ви предоставя.

Разнообразете вашия уъркаут с продуктите на Workout.bg

Ние от Workout.bg вярваме, че всеки човек трябва да се грижи за тялото си. А какъв по-добър начин има от редовните тренировки, които могат да ви направят по-издръжливи и дисциплинирани. Възползвайте се от супер цените, на които предлагаме фитнес аксесоарите в нашия онлайн магазин, сега!

Информация за продукта
Производител ARMAGEDDON
Артикулът е изработен от
Цвят Черен/Жълт

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение
Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър
Тест за сигурност

Нашите експерти съветват да използвате този тип продукти в тренировъчния процес при различни видове спорт.

Използват го както активни хора, така и такива, които не влагат кой знае колко чести усилия в тренировки.

Като основни характеристики на ARMAGEDDON Suspension Training / Мултитренажор с ленти бихме могли да посочим:

  • Дава възможност за различни видове упражнения;
  • Изработен е от висококачествени материали;
  • Подходящ е за високи натоварвания.

Силови спортове:

  • Фитнес.