МЕНЮ
Кошница
ARMAGEDDON Шлем за врат

ARMAGEDDON Шлем за врат

  • Наличност: В наличност
  • Модел: Шлем за врат
  • Добавен на: 2022-05-20
  • SKU: 1077
40.00 лв.
Купи
Бърза поръчка

Един от най-често срещаните проблеми, които трениращите правят, е фокусирането само върху определени мускули. Да, някои мускули са по-важни от други – няма как в тренировъчния си план да не включите упражнения за бицепс, гърди или гръб.

Много хора пренебрегват упражненията за крака например, което води до непропорционалност. Няма как да постигнете перфектните форми, ако тренирате само няколко мускула. Естествено, ако няма да ставате бодибилдър, не е нужно да обръщате толкова голямо внимание върху всеки един мускул в човешкото тяло.

В случай, че искате завършена визия обаче, не е препоръчително да пренебрегвате врата. С ARMAGEDDON Шлем за врат не само ще развиете мускулите на врата, но и ще ги направите много по-издръжливи.

В онлайн магазина на Workout.bg имате възможността да се възползвате от многообразието висококачествени спортни аксесоари, както и от широката гама хранителни добавки, с помощта на които да трансформирате начина си на живот.

Ползи от употребата на ARMAGEDDON Шлем за врат

Когато посещавате фитнес залата, едва ли ще видите много хора да използват шлем за врат. Факт е, че този аксесоар не е толкова често използван, колкото фитилите или фитнес ръкавиците например.

Трениращите бокс обаче могат да имат изключителна полза от употребата му, тъй като, за да се представят добре на ринга, трябва да имат издръжлив врат.

Шлемът се използва изключително лесно. Единственото, което трябва да направите, е в края му да сложите толкова тежести, с колкото искате да тренирате. Можете да използвате както дъмбели, така и дискове.

Изработен е от висококачествени материали, размерът му е универсален и ви гарантира дълго ползване. Шлемът има подложка, която осигурява допълнителен комфорт, за да не чувствате никакво неудобство, докато тренирате.

Не пренебрегвайте вратните мускули, ако искате да изглеждате наистина впечатляващо и да карате хората да се оглеждат през рамо всеки път, когато се разминат с вас.

Качество и супер цени в Workout.bg

Когато тренирате с аксесоари, не трябва да правите никакви компромиси. Те трябва да служат като ваши помощници, за да бъдат упражненията максимално ползотворни и за да се радвате на резултатите, които сте очаквали.

Както нашите клиенти, така и ние от Workout.bg се стремим да се усъвършенстваме постоянно. Нашият професионализъм се основава на две неща – качествени продукти на изгодни цени и отношение към клиентите, което да ги накара да се върнат отново в нашия магазин, след като са получили удовлетворение от своята покупка.

Информация за продукта
Производител ARMAGEDDON
Артикулът е изработен от
Материал Текстил, метал
Цвят Черен

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение
Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър
Тест за сигурност

Нашите експерти съветват да използвате този тип продукти в тренировъчния процес при различни видове спорт.

Използват го както активни хора, така и такива, които не влагат кой знае колко чести усилия в тренировки.

Предимствата от употребата на ARMAGEDDON Шлем за врат са:

  • Идеален за трениране на вратните мускули;
  • Удобен за използване;
  • Висока издръжливост.

Силови спортове:

  • Фитнес.