Yandex
МЕНЮ
Кошница
Силиконови рингове за стискане / Hand Grip

ARMAGEDDON Силиконови рингове за стискане / Hand Grip

 • Наличност: В наличност
 • Модел: Силиконови рингове за стискане / Hand Grip
 • Добавен на: 2022-05-09
 • SKU: 1038
20.00 лв.
Купи
Бърза поръчка

Нека семплият външен вид на този спортен аксесоар да не ви залъгва – силиконовите рингове могат да направят повече, отколкото предполагате. Те са просто и компактно решение за усилване на здравината в ръцете и увеличаване на силовия капацитет, което може да занесете навсякъде със себе си. Осигуряват бърз и лесен начин за поддържане формата на ръцете, дори по време на ваканция, почивка или пътуване по работа.

Спецификации на ARMAGEDDON Силиконови рингове за стискане / Hand Grip

ARMAGEDDON Силиконови рингове за стискане / Hand Grip са с кръгла форма и гладка повърхност, което спомага за осигуряване на максимална стабилност и комфорт при тяхната употреба. Избирайки този продукт вие получавате комплект от 3 ринга, изработени от екологичен силикон. Всеки един от ринговете предоставя различна степен на натоварване, дължаща се на различното съпротивление, което те са предназначени да оказват.

Зеленият силиконов ринг осигурява съпротивление до 13 кг, синият ринг – до 18 кг, а оранжевият отговаря на съпротивителна сила до 22 кг. Изпробвайте натоварването, което всеки от тях предлага и изберете онова, което подхожда най-добре на вашите цели и капацитет.

Може да ги използвате по няколко начина, като в зависимост от избрания тренирате силата на различни елементи на ръката. Така например за засилване здравината на пръстите или тяхното възстановяване след травми, може да използвате ринговете чрез вкарване на пръстите в техния център и кумулиране на движения за разширяване на ринговете и съответно разтягане на пръстите в процеса.

Традиционният начин на употреба на ринговете е чрез стискането им в центъра на юмрука. Този начин на използване може да ви донесе и приятен терапевтичен ефект за премахване на менталното напрежение или за подпомагане на психическата концентрация.

Кратка характеристика:

 • Изработени от висококачествен силикон;
 • Без мирис и шум при употреба;
 • Гладка повърхност;
 • Дълъг експлоатационен живот;
 • Компактни и лесни за употреба;
 • Ергономично пасване в ръката.

Ползи от употребата на Силиконови рингове за стискане Hand Grip

Ако използвате регулярно ARMAGEDDON Силиконови рингове за стискане / Hand Grip ще тренирате силата и здравината на вашия захват, стабилността и функционалността на пръстите и ще поддържате добрата форма на предмишниците и останалите мускули на ръцете. Благодарение на всичко това аксесоарът спомага за предотвратяване на възможността от травми в областта, поради недобър захват или недостатъчно сила в ръцете.

Може да бъдат използвани успешно и за целите на рехабилитацията, когато е необходимо да възстановите ръцете си от скорошни травми.

Искате да изпробвате ефективността на този семпъл фитнес аксесоар? Имате възможност да се възползвате от ниската цена на артикула в Workout.bg, за която получавате 3 силиконови рингове с различна степен на натоварване.

Workout.bg – винаги има какво още да покажете в залата и на терен, а ние знаем как да ви помогнем за целта.

Информация за продукта
Производител ARMAGEDDON
Артикулът е изработен от
Външен радиус 70 ММ
Диаметър 18 ММ
Материал Силикон
Цвят Оранжев/Син/Зелен

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение
Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър
Тест за сигурност

Нашите експерти съветват да използвате този тип продукти при нужда от стабилизиране на захвата по време на изпълнението на упражнения както със собствено тегло, така и с външно.

Използват го както активни хора, така и такива, които не влагат кой знае колко чести усилия в тренировки.

Използвайки силиконовите рингове работите за:

 • Здрави ръце, пръсти, китки и предмишници;
 • Подсилване капацитета на мускулите на ръцете;
 • Подобряване и заздравяване на захвата;
 • Възстановяване стабилността и функционалността на ръцете.

Този тип продукти са предназначени за употреба при силови упражнения, изискващи нуждата от сигурен хват.