МЕНЮ
Кошница
ARMAGEDDON Вътрешни ръкавици - Basic

ARMAGEDDON Вътрешни ръкавици - Basic

  • Наличност: В наличност
  • Модел: Вътрешни ръкавици - Basic – Black
  • Добавен на: 2022-05-19
  • SKU: 1065
18.00 лв.
Купи
Бърза поръчка

Боксът е един от спортовете, за които е необходима висококачествена екипировка, за да бъдат тренировките максимално ефективни. Когато тренирате с круша или лапи, можете да използвате както само бинтове, така и боксови ръкавици. Бинтовете, които се слагат преди ръкавиците обаче, понякога могат да бъдат трудни за увиване – трябва да разчитате на някого другиго за това.

Ето защо ARMAGEDDON Вътрешни ръкавици - Basic – Black могат да са подходящи за тези от вас, които не искат да губят време в увиване на бинтове, а да пристъпят колкото се може по-бързо към интензивните тренировки, с които да усъвършенстват своите боксови умения.

На сайта на Workout.bg имате възможността да се възползвате от изгодните цени, на които предлагаме още много другите аксесоари за бойни спортове.

Характеристики на ARMAGEDDON Вътрешни ръкавици - Basic - Black

Погрешно е схващането, че предназначението на бинта е да поема ударите. Такава цел имат ръкавиците. Бинтът, от друга страна, има за цел да стабилизира ръката и да събере всички костици плътно, за да може ударите да бъдат максимално ефективни.

Другата функция, която бинтът има, е абсорбирането на влагата. По време на продължителни тренировки с боксови ръкавици е съвсем естествено ръцете ви да се потят. Това обаче може да пречи на нанасянето на силни и ефективни удари. Затова и бинтът е задължителен, когато се упражнявате.

Увиването на обикновен боксов бинт може да бъде трудна задача. В повечето случаи трябва да разчитате на някого другиго, който да ги увие. В случай, че се опитате сами, не е сигурно, че ще го направите както трябва и съответно бинтът няма да бъде достатъчно стегнат.

Ето защо е препоръчително да използвате вътрешни ръкавици, които се слагат лесно и изпълняват същите функции като стандартния боксов бинт.

Те имат 65 см дълъг накитник, който осигурява стабилност и е изработен от висококачествен естествен памук. Дизайнът на ръкавиците спомага за извеждането на потта и влагата навън, за да бъдат боксовите ръкавици плътно прилепнали за ръцете ви.

Качествени аксесоари за бокс в Workout.bg

Ние от екипа на Workout.bg знаем колко важни са тренировките за всекиго, който се занимава със спорт, независимо дали е професионалист, или любител. Затова се стремим да попълваме нашия каталог с продукти с изпитани аксесоари, които отговарят на най-високите стандарти за качество и същевременно се отличават с достъпни цени. Възползвайте се от тях сега!

Информация за продукта
Производител ARMAGEDDON
Артикулът е изработен от
Материал Памук
Цвят Черен

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение
Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър
Тест за сигурност

Нашите експерти съветват да използвате този тип продукти в тренировъчния процес при бойни спортове.

При подготовката си го използват както професионални атлети, така и любители на бойните спортове.

Характеристиките на ARMAGEDDON Вътрешни ръкавици - Basic – Black са:

  • Изработени са от висококачествен материал.
  • Осигуряват стабилност на ръцете;
  • Абсорбират потта.

Бойни спортове:

  • Смесени бойни изкуства (ММА);
  • Муай-тай;
  • Борба.